Witam. W ostatnim czasie zostały dokończone moje nadstawki. Na dniach pochwale się na łamach diyaudio. Zalezy mi by uzupełnić dwie nadstawki (2x GDS30/30 + GDWT 18-200) dwoma subwooferami. Szukam jak najtańszych i stosunkowo niezłych przetworników do wyżej wymienionych górek. W grę wchodzą nowe jak i używane głośniki.
Każdy sub zbudowany byłby na jednym głośniku średnicy minimum 30cm.(mile widziane wieksze).
Fundusze to max 100zł/szt, choć im tańsze tym lepiej. Przy takim sprzęcie cięzko jest rozmawiac o jakości. Służy tylko do dyskotek "łupanek".
Myślałem o jakichś Alphardach, BLG, Voice Kraft, Koppa.
Mile widziane egzemplarze "widowiskowe" (kolorowe elementy).
Mimo małego budżetu proszę o podsunięcie mi jakiegoś w miare taniego i stosunkowo dobrego głośnika.
Organizuje imprezy typu: bale szkolne, studniówki, okolicznociowe, urodziny. Maksymalna kubatura to śrendiej wielkości sala gimnastyczna. Ilość osób maksymalnie 200.
Proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam.
Każdy sub zbudowany byłby na jednym głośniku średnicy minimum 30cm.(mile widziane wieksze).
Fundusze to max 100zł/szt, choć im tańsze tym lepiej. Przy takim sprzęcie cięzko jest rozmawiac o jakości. Służy tylko do dyskotek "łupanek".
Myślałem o jakichś Alphardach, BLG, Voice Kraft, Koppa.
Mile widziane egzemplarze "widowiskowe" (kolorowe elementy).
Mimo małego budżetu proszę o podsunięcie mi jakiegoś w miare taniego i stosunkowo dobrego głośnika.
Organizuje imprezy typu: bale szkolne, studniówki, okolicznociowe, urodziny. Maksymalna kubatura to śrendiej wielkości sala gimnastyczna. Ilość osób maksymalnie 200.
Proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam.
Skomentuj