Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie glosniki??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie glosniki??

Witam od jakiegos czasu chodzi za mna wymiana glosnikow, chcialem je podlaczyc do wiezy, lub ewentyalnie jakis wzmacniacz kupic i do kompa podlaczyc. Ale kompletnie sie na tym nie znam, i chcialbym, zeby mi ktos doradzil:
    jakie glosniki kupic (najlepiej, zeby cena jednego nie przekraczala 100 zl)
    jaka obudowe do nich zbudowac.

Jednoczesnie chcalbym, zeby w jednej kolumnie byly 3 glosniki wysokotonowy, moze 2 sredniotonowe i niskotonowy.

Czy cos takiego wogole jest wykonalne dla komplenego laika, czy niebardzo?

ps. to ma byc do pokoju 5x4 m

Stary ale po co CI 3 wysowkie, 2 srednie i jeden niski ?? wogole to chyba jak juz chciales powiedziec 3 niskie ,2 srednie i jeden wysoki ale to i tak jest bez sensu. Lepiej najpierw poogladaj konstrukcjie z z forum a potem sie zastanow co chcesz. Najlepiej na poczatek zrob cos na wzor.

Skomentuj

tak to jest jak sie nie czyta wlasnych pstow po napisaniu

Chodzilo mi, zeby w jednej kolumnie byly 3 typy glosnikow
      1 sztuka niskotonowy
      2 stuki sredniotonowe
      1 sztuka wysokotonowy.

Skomentuj

to jest pozbawione sensu

a za 100pln to se mozna.....................sie po nosie podrapac

Skomentuj

Wydaje mi sie ze chcesz zeby bylo mocno i glosno.. zrob sobie kolumienki na stxach ..bedzie tanio i glosno :)

Skomentuj

Glosno to raczej nie, bo i tak nie mialbym tego wykorzystac, bardziej mi chodzi o to, zeby jakosc byla dobra.

Ktora firma wsrod alphard, tesla stx robi najlepsze jakosciowo glosniki?

Skomentuj

tesla
              zrób tak 1x arv 104
              2x stx 17 sc lub ss
              zwrotnica janbo 2 way wyniesie Cie to ok 120 plus obudowa za sztuke
              a jak chcesz 100zł na 2 kolumny to kup jakąs 16,5 cm samochodową Gms lyb phonocar

Skomentuj

stx ma teraz najleprze basówki sopranówki jak z maxa tanich to albo ARV'ka albo tonsil a średniak także bym coś z oferty tonsila dobrał... ewentualnie ARP'a

Skomentuj

W pierwszym poscie chodzilo mi, zeby wyszlo nie wiecej niz 100 za glosnik a nie za kolumne.

Zastanawiam sie nad zestawem:
                  tesla
                  1x ARN-226-08/8
                  2x ARP-150-00/8
                  1x ARV-104-64/8

Czy podane przeze mnie zestaw jest cokolwiek wart, czy to kompletna herezja pozawiona jakiegokolwiek sensu?
                  Nie znam sie na tym wcale a zanim sie na cos zdecyduje chcialbym zweryfikowac, czy to sie bedzie do czegokolwiek nadawalo.

Skomentuj

porozmawiamy na gadu:P

Skomentuj

Czaruję...
                    X