Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanie o kolumny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pytanie o kolumny

Witam jakie byscie mi polecili kolumny tak do 460 zl za pare? Bo planuje cos kupic na nowy rok. Chcialbym zeby kolumna miala 2 glosniki niskotonowe no chyba ze cos z 1 glosnikiem ale wiekszym takie cos jak Altus. Kolumny beda napedzane wzmacniaczem Pioneer A-502R 2x120 W przy 4 ohm. Czekam na wesze propozycje :)!!!

A nie lepiej samemu cos zrobic ??? za ta cene fajniutki sprzet mozna zrobic na teslach czy moze tonsilach..

Skomentuj

albo na nowych stx www.stx.pl przegladnij, obadaj w winisd, popytaj i napewno cos sesownego sie znajdzie

Skomentuj

Zrób coś samemu, satyfakcja z pracy gwarantowana. Jednak się nie śpiesz bo potem kolumienki mogą nie wyglądać ładnie. Postaw na precyzje wykonania:-)

Skomentuj

zrób cośsam ale stxy zostaw w spokoju

Skomentuj

No myslalem nad tym zeby zrobic cos samemu ale jak obliczylem to wyjdzie mi tyle samo jak bym kupil juz gotowe a pozatym nie umiem poskladac zwrotyniy bo sie nie znam a tak juz bede mial na gotowo wszytko. I mi nie zalezy na bardzo dobrej jakosci wole jak jest glosno. Chcialbym kolumny na jakies male imprezy np. w szkole

[ Dodano: 2004-12-05, 19:27 ]
            Spodobaly mi sie te kolumny STX C-7 fajnie wygladaja jak Altusy co mozecie mi o nich powiedziec czy beda dobre do glosnego sluchania TECHNO ??

Skomentuj

chlopie ja tam namawiam na dlubanie samemu.zwrotnicami sie nie przejmuj. Janbo ma duzy wybor. a robienie samemu!! to dopiero frajda...i to oczekiwanie na pierwsze sec. dzwieku... za 460-500 zl mozna sobie zrobic zarabiste glosniki:) na BOMBA imprezke:)

Skomentuj

hm, jak chcesz na imprezy no to zrob sobie jedna estradowke . ja narazie jedna skaczylem (prawie) i jak podlaczylem no to . szkoda ze to nie dla mnie ;/. ale ladnie gra :). za niedlugo pokaze :)....

Skomentuj

Zrób kolumny Yoshiego! wersje z tonsilowskim gdwk, powinienes się wyrobic w 460 zl

Skomentuj

Chcesz coś na impry to pogadaj z SoundWave'm :P

Skomentuj

Możesz też kupić stare altusy 75 lub 110 i zregenerować głośniki, spokojnie zmieścisz się w 400zł a na imprezie o niebo lepiej niz na stx_sie:)

Skomentuj

coś bym Ci zaproponował, ale za minimum 462,50 zł... więc za drogo jak dla Ciebie :P

Skomentuj

hehe no wiecie tam kilka zlatych wiecej nie robi problemu

Skomentuj

460 i do tego na 2xniski i jescze ktos proponuje tesle. A gdzie zwrotki gdzie material na kolumny i wykonczenie??
                            Sprobuj cos np 2xarn 150 + arv

Skomentuj

Zamieszczone przez EZO
                              460 i do tego na 2xniski i jescze ktos proponuje tesle. A gdzie zwrotki gdzie material na kolumny i wykonczenie??
                              Sprobuj cos np 2xarn 150 + arv
                              Jak te kolumienki mają służyć dłużej to lepiej weź sprawdzony projekt, przynajmniej się nie zawiedziesz, oczywiście jak wszystko dobrze zrobisz:-) Pozdro

Skomentuj

:+) to podajcie jakis link z kolumnami tak dla wzoru zebym sie mogl na cos zdecydowac

Skomentuj

Zamieszczone przez Urban
                                  :+) to podajcie jakis link z kolumnami tak dla wzoru zebym sie mogl na cos zdecydowac
                                  Kto szuka ten znajdzie

Skomentuj

Czaruję...
                                  X