Witam jakie byscie mi polecili kolumny tak do 460 zl za pare? Bo planuje cos kupic na nowy rok. Chcialbym zeby kolumna miala 2 glosniki niskotonowe no chyba ze cos z 1 glosnikiem ale wiekszym takie cos jak Altus. Kolumny beda napedzane wzmacniaczem Pioneer A-502R 2x120 W przy 4 ohm. Czekam na wesze propozycje :)!!!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pytanie o kolumny
Collapse
X
-
albo na nowych stx www.stx.pl przegladnij, obadaj w winisd, popytaj i napewno cos sesownego sie znajdzie
Skomentuj
-
No myslalem nad tym zeby zrobic cos samemu ale jak obliczylem to wyjdzie mi tyle samo jak bym kupil juz gotowe a pozatym nie umiem poskladac zwrotyniy bo sie nie znama tak juz bede mial na gotowo wszytko. I mi nie zalezy na bardzo dobrej jakosci wole jak jest glosno. Chcialbym kolumny na jakies male imprezy np. w szkole
[ Dodano: 2004-12-05, 19:27 ]
Spodobaly mi sie te kolumny STX C-7 fajnie wygladaja jak Altusyco mozecie mi o nich powiedziec czy beda dobre do glosnego sluchania TECHNO
??
Skomentuj
-
Zamieszczone przez EZO460 i do tego na 2xniski i jescze ktos proponuje tesle. A gdzie zwrotki gdzie material na kolumny i wykonczenie??
Sprobuj cos np 2xarn 150 + arv
Skomentuj
Skomentuj