Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

HELIX DB 62.1 - jaka obudowa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

HELIX DB 62.1 - jaka obudowa

Mam nadzieję, ze temat do odpowiedniego działu.

Posiadam cały zestaw jak w temacie 16,5cm. Grało to w służbowym aucie wraz ze wzmakiem i subem i wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że Matiz psuł się coraz bardziej. Jako, że moje audio jest warte więcej niż ten samochód to bałem się sytuacji, ze staję na środku drogi i muszę go zostawić (bo i tak bywało) a w środku wszystko zostaje i na następny dzień nie mam sprzętu (mam wrażenie, że tylną klapę zwykłym śrubokrętem otworzyłbym). Wszystko wymontowałem przezornie, ale auto nie chce się zepsuć na amen (chyba dobrze - nie wiem).

Nie mam gdzie ich zamontować. Mam prywatną Toyotę Starlet, ale tam tylko fabrycznie są 10cm pierdki, zamontowane na desce, w tapicerce po bokach nawet nie ma miejsca gdzie tego zamontować, o zrobieniu samemu czegoś takiego nie wspomnę (żeby wyglądało dobrze i grało). Ojcu chciałem sprezentować do i20 (bo w drzwiach są duże dziury), ale auto na gwarancji plus nie umiemy tej maskownicy zrzucić + musiałbym przeciąć kabel od radia by zwrotnicę zamontować.... Sprzedać nie chcę bo stracę kasę i szkoda mi w sumie dobrych głośników (notabene polecone mi tutaj na forum)... Stąd pomysł, że może do czegoś by się przydały....
Czaruję...
X