Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

POMOCY!!!!!Alphard LW800 Brakuje mi juz pomyslów

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

POMOCY!!!!!Alphard LW800 Brakuje mi juz pomyslów

cze Jestem nowy na tym forum i mozna powiedziec ze dosyc swierzy w temacie budowania subow.Troche juz pocvzytalem i zabralem sie do obliczen w winisd ...Mam plan zbudowac cos na Alphardzie LW800 .Wymiary mojego pokoju to wys/szer/dl 2.5m/3.1m/3.70m w win isd wyliczylo mi ze obudowa ma miec 65 L 68/44/28 Tuning frek. 29.90 Czy to nie zaduzo jak na ten pokoji glosnik i zaczynam sie zastanawiac na 35 L Doradzcie prosze!!!!!!
    Drugim problemem sa wymiary wlotu powietrza bo ma to byc b-r .Nie mam pojecia jakie wymiary i ile wlotów ma byc bo winisd podaje mi dziwne wymiary nie mieszczace sie w obudowie.

Za wszystkie dobre i zle rady z góry dzieki i czekam ze zniecierpliwieniem...Nara
    Aha byl bym wdzieczny za podanie w jakich proporcjach mozna zmieniac obudowy Ale to tak na marginesie

w dziale opinie masz duzo o lw
    glosnik to padaka i to straszna
    daj mu bude z 30 l strojona na 42 hz i po sprawie posluchaj go z dwa msc dojdz do tego co jest zle i potem wywal przez okno i zrob subwofer z prawdziwego zdarzenia

a na marginesie poczytaj do cholery stronke, gdybys nie opisał dobrze problemu post został by usuniety :) ale prawie kazdy musi przez lw przejsc

Skomentuj

Heh dzieki za rade.Zaczynam od lw bo robie suba pierwszy raz i nie chce za duzo kasy wtopic jak cos nie pójdzie mi po mysli , albo sie za bardzo zniechece :)
      czytam caly czas ta strone ale jakas nie moge niczego pomocnego znalezc ale moze wkoncu sie do tego dokopie z kazda pzeczytana linijka jestem madrzejszy
      ale ni trafiam w sedno sprawy .
      P.S O jakim dziale opinie mówiles bo nie ma takowego na stronie chyba ze miales cos innego na mysli Chyba ze to ja jestem slepy i nie widze:)

Skomentuj

na forum mialo byc sorka :)

Skomentuj

Zamieszczone przez MichuZSE
          Heh dzieki za rade.Zaczynam od lw bo robie suba pierwszy raz i nie chce za duzo kasy wtopic jak cos nie pójdzie mi po mysli , albo sie za bardzo zniechece :)
          Hmm... To nie jest logiczne myslenie. Tzn. wydaje ci sie, ze myslisz logicznie, ale tak nie jest, przynajmniej moim zdaniem ! Zabierasz sie za pierwszego suba i nie chcesz sie rozczarowac, a moim zdaniem z tym glosnikiem , to czeka cie tylko ROZCZAROWANIE. Mysle ze lepiej odlozyc troszke kasy na cos lepszego :-) i sie nie rozczarowac :-)

Pozdrawiam

Skomentuj

a ja ci mowie ze jak zrobisz wszyzstko wg planu i starannie zagra ladnie jak na pierwszego suba chyab ze juz slyszales jakies pozadne jednostki za kilka tys zł

Skomentuj

Czaruję...
            X