cze Jestem nowy na tym forum i mozna powiedziec ze dosyc swierzy w temacie budowania subow.Troche juz pocvzytalem i zabralem sie do obliczen w winisd ...Mam plan zbudowac cos na Alphardzie LW800 .Wymiary mojego pokoju to wys/szer/dl 2.5m/3.1m/3.70m w win isd wyliczylo mi ze obudowa ma miec 65 L 68/44/28 Tuning frek. 29.90 Czy to nie zaduzo jak na ten pokoji glosnik i zaczynam sie zastanawiac na 35 L Doradzcie prosze!!!!!!
Drugim problemem sa wymiary wlotu powietrza bo ma to byc b-r .Nie mam pojecia jakie wymiary i ile wlotów ma byc bo winisd podaje mi dziwne wymiary nie mieszczace sie w obudowie.
Za wszystkie dobre i zle rady z góry dzieki i czekam ze zniecierpliwieniem...Nara
Aha byl bym wdzieczny za podanie w jakich proporcjach mozna zmieniac obudowy Ale to tak na marginesie
Drugim problemem sa wymiary wlotu powietrza bo ma to byc b-r .Nie mam pojecia jakie wymiary i ile wlotów ma byc bo winisd podaje mi dziwne wymiary nie mieszczace sie w obudowie.
Za wszystkie dobre i zle rady z góry dzieki i czekam ze zniecierpliwieniem...Nara
Aha byl bym wdzieczny za podanie w jakich proporcjach mozna zmieniac obudowy Ale to tak na marginesie
Skomentuj