Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupic kolumne czy zrobic wlasna ? Do 100 zl !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kupic kolumne czy zrobic wlasna ? Do 100 zl !

Witam wszystkich. Mam dylemat czy kupic ten smietnik http://allegro.pl/dwie-potezne-kolum...455755963.html
    czy zrobic wlasna kolumne z glosnikiem niskotonowym ?

I jeszcze jedno jaki glosnik niskotonowy polecacie mi wlozyc to skrzyni mam teraz 120W pioniera chyba ale, podczas imprezy jakis idiota wyrzucil mi kolumne przez okno z 1 pietra .. Wiec potrzebuje czegos na szybkosci kupic albo zrobic ...

Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Pozdrawiam sorry za bledy ale jestem bardzo zdenerwowany.
    UWAGI MODERATORA
    A tak się nie dało ? :) Proszę zapoznać sie z pkt 9 regulaminu.
    Last edited by raven1985; 18.02.2011, 14:18.

Za 100 mozna kupic jakies stare, niemiecki paczki, ktore rozniosa w pyl te chinskie atrapy glosnikow. Szukaj uzywanych na jakiejs gieldzie czy allegro.

Skomentuj

ok dzieki. to wedlug ciebie lepij kupic gotowa kolume niz zdzialac cos samemu za takie pieniadze ?

Skomentuj

Nic nie zrobisz za 100zl, Kup gotowe, uzywane.

Skomentuj

ok dzieki za info .

Skomentuj

100 zł to z mało nawet na sensowne skrzynki, a co tu mówić o przetwornikach i zwrotnicy. Za tamte z allegro to wyrzucone pieniądze. Posłuchaj PM, ale trzeba trafić na okazję.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
              Za 100 mozna kupic jakies stare, niemiecki paczki, ktore rozniosa w pyl te chinskie atrapy glosnikow. Szukaj uzywanych na jakiejs gieldzie czy allegro.
              Jednego tylko bym się bał, że w trakcie roznoszenia w pły chińszczyzny same się rozniosa. Tak jak miałem z unitrami jak mi poleciały 20 letnie piankowe zawieszenia w tonsilach po podaniu porządnej dawki basu .

Skomentuj

Nie na temat...
                Zamieszczone przez zAny93 Zobacz posta
                podczas imprezy jakis idiota wyrzucil mi kolumne przez okno z 1 pietra
                Znajdź go i ukrzyżuj.

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                  Jednego tylko bym się bał, że w trakcie roznoszenia w pły chińszczyzny same się rozniosa. Tak jak miałem z unitrami jak mi poleciały 20 letnie piankowe zawieszenia w tonsilach po podaniu porządnej dawki basu
                  Dlatego trzeba obejzec i szukac kolumn na zawieszeniu gumowym lub sztywnym. Poza tym nawet piankowe zawieszenie w starych "niemcach" bylo znacznie bardziej wytrzymale od tonsilowskich pianek.

Skomentuj

Zamieszczone przez zAny93 Zobacz posta
                    podczas imprezy jakis idiota wyrzucil mi kolumne przez okno z 1 pietra
                    Ciekawe czy kolega szuka kolumn do domu czy na domówki... ;]

Skomentuj

Czaruję...
                    X