Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kompan dla ARN116

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

na wyprzedazy po 16-25zl za pare wychodzily z missionami z panelami za 16 to zestaw glosnikow za 35zl resztki fornirow kazdy ma i jakies plyty ;] zwrotka 30zl i 65 zl za zestaw ;]
    dzieki panowie po wakacjach pokaze kino na tym

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
      na wyprzedazy po 16-25zl za pare wychodzily
      gdybym je mogl teraz kupic nawet za 30zl/szt to bym zmienil alphardy z brata kina na ARNa bo gra o niebo lepiej...

Skomentuj

ja mialem 16 arn 100 na 2 kina.
        czy nie bedzie podlogowka wygladac glupio przy 1arn? ale przy zasilaniu subem po co mi 2? chyba tylko ze wzgledow estetycznych?

Skomentuj

daj dluzsza maskownice i bedzie OK
          teraz sa modne takie wysokie cieniutkie slupki

Skomentuj

ja juz mam kino zlozone na arn100+arv104 +sub arn226 tylko czy z 1arn podlogowka glupia nie bedzie

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
              tylko czy z 1arn podlogowka glupia nie bedzie
              To, że na ogół daje się na przód podłogówki, na tył monitory, a centralny jakiś wydziwiany to czysto komercyjne zabiegi. Klient nie kupi kina z samych monitorów, bo chce mieć też duże kolumny, a producent nie zrobi samych podłogówek, bo to by były już koszta nieproporcjonalne do jakości. Im bardziej zbliżone parametry ma każda kolumna, tym lepiej dla przestrzennego dźwięku. Wstawianie 2 midwooferów, inna wielkość ścianki itp itp może nie jakoś znacznie, ale zmienia parametry kolumny. Osobiście, jeśli kiedykolwiek mnie najdzie na zrobienie 5.1, zrobię po prostu 5 monitorów i subwoofer.

Oczywiście mówię o typowo psycho-audiofilskim podejściu. Bo jakby nie patrzeć, robisz to na Teslach, a nie na Scan Speak, więc nic się nie stanie, jeśli wstawisz te 2 midwoofery

Skomentuj

dalej nie rozumiesz.....
                ogolnie podlogowki z przodu tez sa po to bo nie ma przewaznie jak ich inaczej postawic i sa wygodne do ustawienia.

Skomentuj

konradzik88, jak juz napisalem - dasz na to dluga maskownice jak ci bedzie zle wygladalo i po sprawie

Skomentuj

do mnie juz jada elementy do tej Yoshi'owej zwrotki :)
                    zdecydowalem sie jednak na "szpileczki"
                    Last edited by mellowman; 17.03.2011, 15:17.

Skomentuj

i ile elementy na zwrotki w polinku wyszly?

Skomentuj

mi wyszlo 23zl/szt

Skomentuj

skonczylem :) pierwszy fornir za mna, teraz juz wiem, gdzie moge popelnic bledy

Skomentuj

Czaruję...
                          X