Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Usher 8935A + 9950 poszukuję schematu zwrotnicy.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Usher 8935A + 9950 poszukuję schematu zwrotnicy.

Witam, tak jak w temacie, chciałbym lada dzień zamawiać te głośniki, ale nie bardzo mogę znaleźć zwrotnicę na ten zestaw, wiem, że jest 8935A z 9930-20NC, ale 9950 chyba jest lepszą kopułką. Czytałem, że gdzieś/ktoś ma schemat takiej zwrotki, byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam

Także jestem chętny na taki schemat.

Skomentuj

Jak zamienicie na 9930-20 to macie już gotowca na tym forum.
      Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Ale nie wiem czy jest sens brać 9930, 9950 jest tylko o 30 zł droższy a może być po między nimi różnica warta tych 30 zł.

Skomentuj

Zamieszczone przez djbuh Zobacz posta
          Ale nie wiem czy jest sens brać 9930, 9950 jest tylko o 30 zł droższy a może być po między nimi różnica warta tych 30 zł.
          Co do różnicy to pytaj P Albeckiego i kup co Ci doradzi. Wiem, że on lubi oba te głośniki.
          Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Podobno nie da się jednoznacznie ocenić który jest lepszy, jest to zależne od utworu. Ja zamówiłem kit na 8935A i 9930-20 bo nie udało mi się zdobyć schematu z kopułką 9950.

Skomentuj

W takim razie chyba też nie mam wyboru i kupię 8935 i 9930-20.

Skomentuj

już gra u mnie 8935A + 9930-20 i powiem Wam koledzy, że naprawdę warte każdej wydanej złotówki

Skomentuj

Możesz napisać coś więcej? Jakieś zdjęcia?

Skomentuj

Jak dokończę to może umieszczę w dziale gotowe konstrukcje:) Jeszcze muszę wykonać przednią ściankę z frezami, ofornirować i polakierować.

Skomentuj

Czaruję...
                    X