Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomiary STX GDN14 SCX + STX PJ w SW

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pomiary STX GDN14 SCX + STX PJ w SW

Witam serdecznie.

Czy ktoś mógłby się podzielić pomiarami wykonanymi w Speaker Workshop głośników STX'a:
    GDN-14-100-8-SCX i GDWK-10-200-8-PJ

Byłbym bardzo wdzięczny za podzielenie się.
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Pomiary przetworników robisz w gotowej już obudowie do projektu.

Zależy w sumie do czego to chcesz, bo jeśli chcesz je użyć do zaprojektowania zwrotnicy to już mogę powiedzieć - odpada raczej taka opcja.

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
      Pomiary przetworników robisz w gotowej już obudowie do projektu.

Zależy w sumie do czego to chcesz, bo jeśli chcesz je użyć do zaprojektowania zwrotnicy to już mogę powiedzieć - odpada raczej taka opcja.
      Ja dobrze wiem jak to się robi i co trzeba wziąć pod uwagę...pomiary są mi potrzebne do teoretycznego prześledzenia pewnych zagadnień. Nic praktycznego z tego nie będzie robione...
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Mam coś takiego ale w dość nietypowej obudowie, może się przyda:).

Uploaded with ImageShack.us
        http://www.megaupload.com/?d=JCF3OB8N

Ups, pomyłka, z nieokreślonych przyczyn, pomyliłem PJ z misionem:), post można zignorować.

Skomentuj

Dzięki Ci bardzo.

Skomentuj

Czaruję...
          X