Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaka skrzynia do 2-way GDWK-10-200-8-PJ i GDN-16-50-8-SC

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

obserwowałem aukcje z głośnikami ale allegrowicz zakończył ją przed czasem nie informując nikogo o tym nawet nie wiem w jakiej cenie poszły :C jestem na niego zły z miałem sobie sprawić taki piękny prezent na mikołajki :Mad:

Skomentuj

to zamow nowe z STXa

Skomentuj

no wiem tylko tam za komplet zapłacił bym w najlepszym przypadku tyle co za jednego niskotonowca

Skomentuj

Niekoniecznie bo można ustawić sobie maksymalną cene do której twoja oferta będzie dążyć także np. Jakiś gość zalicytował za 30zł , ale jego maxymalna oferta to 150zł.

Skomentuj

Ja już mam praktycznie wszystko do budowy GDN 14 SCX + GDWK PJ. Muszę jeszcze wybrać fornir. Moje będą jako aktywne monitory. Każda kolumna będzie miała swój wzmacniacz we wnętrzu. Muszę tylko rozwiązać kwestię kabelkologii, czyli jak doprowadzić sygnał i zasilanie żeby sterować nimi z jednego miejsca (na jednej kolumnie, albo z oddzielnej skrzyneczki).
            Last edited by pablo.see; 03.12.2011, 13:34.
            HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
            CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
            Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS

Skomentuj

Zamieszczone przez pablo.see Zobacz posta
              Moje będą jako aktywne monitory. Każda kolumna będzie miała swój wzmacniacz we wnętrzu. Muszę tylko rozwiązać kwestię kabelkologii, czyli jak doprowadzić sygnał i zasilanie żeby sterować nimi z jednego miejsca (na jednej kolumnie, albo z oddzielnej skrzyneczki).
              dlatego wygodniej dac wzmacnaicz w jednym miejscu

Skomentuj

Zamieszczone przez pablo.see Zobacz posta
                Ja już mam praktycznie wszystko do budowy GDN 14 SCX + GDWK PJ. Muszę jeszcze wybrać fornir. Moje będą jako aktywne monitory. Każda kolumna będzie miała swój wzmacniacz we wnętrzu. Muszę tylko rozwiązać kwestię kabelkologii, czyli jak doprowadzić sygnał i zasilanie żeby sterować nimi z jednego miejsca (na jednej kolumnie, albo z oddzielnej skrzyneczki).
                w tej sprawie Ci nie pomogę ale z chęcią zobaczę jak ci idzie robota

---------- Post dodany o 18:04 ---------- Poprzedni post o 16:36 ----------

Zamieszczone przez panda Zobacz posta
                w tej sprawie Ci nie pomogę ale z chęcią zobaczę jak ci idzie robota
                Znalazłem trochę wolnego czasu i pojeździłem po stolarzach i stwierdziłem ze ten projekt na obudowę jest troszkę zbyt kosztowny i teraz rodzi się prośba o wasze projekty na 2-way'e(jakieś linki czy zdjęcia) i jakiś ogólny kosztorys

Skomentuj

Zamieszczone przez panda Zobacz posta
                  pojeździłem po stolarzach i stwierdziłem ze ten projekt na obudowę jest troszkę zbyt kosztowny i teraz rodzi się prośba o wasze projekty na 2-way'e(jakieś linki czy zdjęcia) i jakiś ogólny kosztorys
                  co jest za drogie?
                  malutkie monitory sa za drogie?
                  to co ty chcesz zrobic jeszcze tanszego?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                    dlatego wygodniej dac wzmacnaicz w jednym miejscu
                    No tak, ale trzeba dodać dodatkową objętość ze względu na transformatory (akurat mam już dwa trafa po 80VA) a drugą zrobić taką samą i "odjąć" pojemność kawałkiem np. klocka.
                    HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
                    CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
                    Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS

Skomentuj

tak apropo byłem dzisiaj w obi i jedynie co mieli to płyta wiórowai sklejka więc nic ciekawego. Ale spotkałem się z fajnym materiałem o nazwie Styrodur i mam takie pytanie czy da sie zrobic z tego oboudowe jest to dosyc twardy i mocny material ale jest to pianka wiec czy to sie nadaje ?? Wiem ze jest do dosyc abstakcyjny pomysl

Skomentuj

na jagiellonskiej 54 masz sklep sek
                        maja kazdy mdf i idealnie przycinaja

a jak nie to kup wior i tez bedzie dobrze
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

ok dzieki za ten sklepik w najblizszym czsie sie tam wybiore

Skomentuj

Czaruję...
                          X