obserwowałem aukcje z głośnikami ale allegrowicz zakończył ją przed czasem nie informując nikogo o tym nawet nie wiem w jakiej cenie poszły :C jestem na niego zły z miałem sobie sprawić taki piękny prezent na mikołajki :Mad:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jaka skrzynia do 2-way GDWK-10-200-8-PJ i GDN-16-50-8-SC
Collapse
X
-
Ja już mam praktycznie wszystko do budowy GDN 14 SCX + GDWK PJ. Muszę jeszcze wybrać fornir. Moje będą jako aktywne monitory. Każda kolumna będzie miała swój wzmacniacz we wnętrzu. Muszę tylko rozwiązać kwestię kabelkologii, czyli jak doprowadzić sygnał i zasilanie żeby sterować nimi z jednego miejsca (na jednej kolumnie, albo z oddzielnej skrzyneczki).Last edited by pablo.see; 03.12.2011, 13:34.HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pablo.see Zobacz postaMoje będą jako aktywne monitory. Każda kolumna będzie miała swój wzmacniacz we wnętrzu. Muszę tylko rozwiązać kwestię kabelkologii, czyli jak doprowadzić sygnał i zasilanie żeby sterować nimi z jednego miejsca (na jednej kolumnie, albo z oddzielnej skrzyneczki).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pablo.see Zobacz postaJa już mam praktycznie wszystko do budowy GDN 14 SCX + GDWK PJ. Muszę jeszcze wybrać fornir. Moje będą jako aktywne monitory. Każda kolumna będzie miała swój wzmacniacz we wnętrzu. Muszę tylko rozwiązać kwestię kabelkologii, czyli jak doprowadzić sygnał i zasilanie żeby sterować nimi z jednego miejsca (na jednej kolumnie, albo z oddzielnej skrzyneczki).
---------- Post dodany o 18:04 ---------- Poprzedni post o 16:36 ----------
Zamieszczone przez panda Zobacz postaw tej sprawie Ci nie pomogę ale z chęcią zobaczę jak ci idzie robota
Skomentuj
-
Zamieszczone przez panda Zobacz postapojeździłem po stolarzach i stwierdziłem ze ten projekt na obudowę jest troszkę zbyt kosztowny i teraz rodzi się prośba o wasze projekty na 2-way'e(jakieś linki czy zdjęcia) i jakiś ogólny kosztorys
malutkie monitory sa za drogie?
to co ty chcesz zrobic jeszcze tanszego?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postadlatego wygodniej dac wzmacnaicz w jednym miejscuHA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS
Skomentuj
-
tak apropo byłem dzisiaj w obi i jedynie co mieli to płyta wiórowai sklejka więc nic ciekawego. Ale spotkałem się z fajnym materiałem o nazwie Styrodur i mam takie pytanie czy da sie zrobic z tego oboudowe jest to dosyc twardy i mocny material ale jest to pianka wiec czy to sie nadaje ?? Wiem ze jest do dosyc abstakcyjny pomysl
Skomentuj
Skomentuj