Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sluchawki Fanny Wang- ma ktos, opinie...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sluchawki Fanny Wang- ma ktos, opinie...

Dzisiaj poszukujac prezentu gwiazdkowego dla zony, ktora dostala niedawno ode mnie telefon ze sluchawkami na kablu i slyszac jej niezadowolenie- "czemu nie bezprzewodowe?" uznalem, ze mam juz co jej kupic. Poszedlem w teren naposzukiwanie sluchawek. W koncu kupilem jej sluchawki blutooth jabry, ale pomyslalem ze moze sobie tez kupie jakies, do odsluchu muzyki w domu. Potrzebowalem sluchawek gietkich do djki z mozliwoscia odsluchu na jednym uchu, wiec zapytalem sprzedawce w hi-fi klubben o sluchawki Denona hp1000. Podlaczylismy na sprawdzenie....:biggrin: Dobre, solidne, wygodne... i wtedy sprzedawca zapytal mnie czy slyszalem o sluchawkach marki Fanny Wang- a ja na to, ze nie. Przyniosl je i od razu na ich widok zapytalem czy to Beatsy D.R.E´a, a on odpowiedzial, ze to cos lepszego.
    :biggrin: O w morde... duze ( gigantyczne), z wyciaganym kablem na jacku ( kabel z jednej strony) bardzo wygodne i gietkie z zajeb... bajerem- podbiciem basu i wzmacniaczem sluchawkowym wbudowanym w sluchawki. Dzwiek w nich jest naprawde niesamowity, bas bardzo gleboki i przestrzenny... tylko cena 1700dkk- na nasze to ok 1000pln http://www.hifiklubben.dk/produkter/...n_hvidkrom.htm .

Co o nich myslicie? Wg mnie warte swojej ceny. Czy odkladac na kolejny wydatek?....
Czaruję...
X