Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

2x GDN 15/40/5 4ohm + 1x H1280-06 22TFF - jaka skrzynia i jakie zwrotnice

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

2x GDN 15/40/5 4ohm + 1x H1280-06 22TFF - jaka skrzynia i jakie zwrotnice

Jak w temacie, jaki litraż polecacie do takich głośniczków. Będą to fronty w obudowie BR. Oprócz litrażu potrzebuje jeszcze zwrotnicy do nich.

o zwrotnice pytaj np yoshiego
    co do glosnikow to na forum najczesciej wkladali je w 11-12 litrow
    fiesta/siesta front ma kazdy glosnik w innej pojemnosci i innym strojeniu

Skomentuj

11-12 litrów to wkładali chyba jak jest 1xGDN, czy przy dwóch nie trzeba powiększyć?

Skomentuj

tak, x2
        chociaz np do satelitek dalbym 6-8 litrow

Skomentuj

Ja wiem, że seas głośnik klasa, ale kowad pomyśl o sklonowaniu oryginalnych siest front - kupisz 4x 15/40/4 i 2x gdwka 10/80/26, teraz użytkownik akustyka ma w sprzedaży oryginalne zwrotki od tych siest po 99 pln za komplet do 1 kolumny.

Całość ze zwrotkami nie wyniesie Cie więcej niż 600 PLN, uważam, że to super cena , tylko skrzynki musisz sklecić i polutować

Skomentuj

Może ktoś podać linka z opisem tych klonów? Szukałem, ale nie znalazłem informacji technicznych o nich.

Skomentuj

http://allegro.pl/jedyna-orygin-tons...032992342.html

samego opisu klonów nie ma bo to zwrotnica montowana w oryginalnych siestach, głośniki te co ci napisałem, a wymiary skrzynki? to trzeba z jakiejś str wziąć gdzie opisane jest strojenie poszczególnych komór i dokladne wymiary i grubości mdfu.

Naprawdę w tej kwocie i ze zwrotkami na allegro to naprawdę tanio , a sprzęt gra imho bdb

Skomentuj

rozchodzi mi się właśnie o te wymiary poszczególnych komór etc. Odnośnie zwrotnic, to nie zamierzam ich składać samemu, jeżeli za 99zł są na allegro. Za tą cenę to samemu ciężko będzie złożyć.

Jeżeli ktoś ma opisy pozostałych kolumn(monitory i centralny), to również będę wdzięczny.

Skomentuj

Czaruję...
                X