Koledzy! Zakupiłem niedawno całkiem fajny głośnik. Arn 188-08/8. Różni się opd zwykłych tesli jednym szczegółem! Mianowicie tym, iż ma polipropylenową membrane, i parametry zupełnie inne niż reszta 188. Policzyłem do nich obudowy i zrobiłem kolumny. Nie znam się na wyrafinowanym dźwięku, ale wydaje mi się że grają w średnicy nadzwyczaj ładnie, w basie troche słabo ale ok. Porównanie przeprowadziłem z sonatami 160. Czy ktoś mógłby je pomierzyć, popatrzcie na trone tvm'a, sa naprawde fajne, a 50zł na zakup to każdy z LUKASZów czy jemu pokroju ma w małym palcu. Chciałbym jeszcze żeby ktoś doświadczony ich posłuchał, ale równierz na włąsnmy koszt.
Przy okazji- poleciłby ktoś jakiś utwór w któśym jest dużo średnich tonów, abym mógł jeszcze lepiej się przyjrzeć ich odtwarzaniu? Prosiłbym o walenie na 1331333 z pytaniami, podanie linka do w/w utworu albo coś w tym stylu.
Dziękuje za uwage.
Edit: pytałem sie kilku diyowców ale żaden tego konkretnego głośnika nie słuchał. Pamiętajcie że mówie o wersji 08!
Przy okazji- poleciłby ktoś jakiś utwór w któśym jest dużo średnich tonów, abym mógł jeszcze lepiej się przyjrzeć ich odtwarzaniu? Prosiłbym o walenie na 1331333 z pytaniami, podanie linka do w/w utworu albo coś w tym stylu.
Dziękuje za uwage.
Edit: pytałem sie kilku diyowców ale żaden tego konkretnego głośnika nie słuchał. Pamiętajcie że mówie o wersji 08!
Skomentuj