Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Opinie na temat głośników róznych firm

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Opinie na temat głośników róznych firm

kiedys byłdział na forum dawno temu gdzie opisywało sie konkretny model głosnika, MOże by do tego powrócić ale np w jednym przyklejonym wymienić głośniki róznych form od alfreda po najlepsze firmy oczywiście te przetworniki które były już w rękach ofrumowiczów i które sa warte polecenia. Wtedy bedzie np wiadomo co z Tesli jest dobre a co nie warte zakupu itp itd.

Ktoś ma jakiś pomysł jak to można by zorganizowac, szkoda że niema osobnego działu na forum bo jeden topic to męczace troche jest ... no ale moze jakoś sie to by dało zrobić.

Jakieś opinie w stosunku co do mojej propozycji ?? =]

wg mnei nie ma sesnu bo wiadomo kazdy ma inne zdanie dla mnie alfredto szmira
    stx tonsil tesla troche lepsze
    ale to dlatego ze zetknolem sie z wysokimi glosnikami i moja opinia nie jest tu obiektywna dla innego atex to szczyt marzen wiec uwazam ze to nie ma sesnu

Skomentuj

biorąc pod uwage liczbe uzytkownikow forum w stosunku do tego czego mieli okazje w zyciu sluchac to opinie beda przewazaly takie; dla chinskiego gowna: dobre, eleganckie, super, dla alfredow: kosmiczne, wypasione, super, hiper ,dobre tesle tonsile stx: bardzo dobre, przyzwoite, eleganckie, pierwsza klasa, nie ma mocnych,no i wyzej wszystko tak podobnie tyle ze z przedrostakimi mega giga tera 8). Czasem zdarza sie opinie ludzi ktorzy mieli kontakt z lepszym sprzetem i ich opinie beda wiarugodniejsze ale co z tego jak dla 90% ludzi alfred bedzie zajebisty, a Ci co mysla inaczej pewnie sie nie znają i tyle.

Skomentuj

wiecie ze nawet jakoś mi nie przyszło do głowy to o czym wy pomyśleliście chyba racja stoi po waszej stronie , TEMAT IS CLOSED

Skomentuj

Czaruję...
        X