Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Bezprzewodowe czy przewodowe

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Bezprzewodowe czy przewodowe

Poradźcie, które wybrać:
    http://www.kupic.pl/kupic/produkt.php/8054/
    http://www.kupic.pl/kupic/produkt.php/5564/
    Będą służyć głównie do słuchania muzyki typu Linkin Park i Red Hot Chlili Peppers.

ale co przewodowe lub bezprzewodowe? te linki do nikąd nie prowadzą -trzeba sie rejestrować, a ja nie mam na to najmniejszej ochoty?

Domyślam sie że chodzi Ci o słuchawki. Ja mimowszystko wziołbym przewodowe za mniejszą kase masz lepszy dziwięk.

Skomentuj

bez przwodowe to kibel lepiej sprawdz czy te na kablu maja go dlugiego
      i tyle...
      nawet baaardzo dobre sluchawki bezprzewodowe ustepuja miejsca tym na kablu

Skomentuj

poza tym trzeba wymieniać baterie, chyba że są akumulatorki, ale lepiej kupić lepsze sluchawki bez gadzetów

Skomentuj

Ja mam Philipsy SBC HC060 i sa świetne. Co prawda podczerwień ale na pokój łapią idealnie. Przebijają zdecydowanie funkcjonalnością przewodowe i niewiem czy dla poprawy dzwięku rezygnowac z takiej wygody, wg. mnei dla tego modelu sięto nie opłaca. A co do baterii to u mnie spokojnie starczają na ok 2 miesiące słuchania po średnio 2 godziny dziennie. Mam akumulatorki 1200mAh

Skomentuj

Ja mam Philipsy SBC HC8852 i dzwiek owszem maja sympatyczny. Wada to oczywiscie taka ze szumow nieco jest Ale wygoda niesamowita. Kupilem je z mysla o sluchaniu telewizji w lozku nie przeszkadzajac przy okazji sasiadom
            Pozdro
            Dexter

Skomentuj

Sam sobie odpowiedz. jeśli słuchasz muzyki pod czas prania prasowania i gotowania to bezprzewodowe, a jeśli lubisz przy muzyce usiąść i się zrelaksować to tylko kabelek:)

Skomentuj

Czaruję...
              X