Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmniejszenie otworu BR

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zmniejszenie otworu BR

WItam ponieważ walczę z przerobieniem sowich podłogówek mam pytanie
    czy Projekt SR71 na SEASACH ER18 i 27TDFC można zaaplikować do podłogówek 23l(bo mam po Ostinato i przetworniki będa raczej pasować wiem ze litraz mozna zmiejszyc ale podłogówki to inna szkoła dźwięku niż monitory) czy też szukac jakiś innych kolumn nowych KEFY seria Q lub R, AA Phoebe III, Paradigm Monitor 7 lub 9 ale tu kasa do wydania większa. Wzmacniacz Roksan Kandy MkIII i pomieszczenie 21 m (słucham Rocka wszelkiej maści). Za wszystkie porady z góry dzięki. I zasadnizce pytanie mam otwór około 10 cm czy są jakieś sposoby azeby umieścic węższy br taki jak z projektu Sr71?

czy mi sie wydaje czy juz w 3-4-tym temacie pytasz o to samo?

Zamieszczone przez ciechu Zobacz posta
    I zasadnizce pytanie mam otwór około 10 cm czy są jakieś sposoby azeby umieścic węższy br taki jak z projektu Sr71?
    a dlaczego chcesz mniejszy?
    jezeli masz otwor 96mm pod polinkowe tunele to przeciez wystarczy dluzszy wsadzic i zachowasz strojenie

i odpowiem - tak, mozesz tam te glosniki wsadzic

Skomentuj

Jak jesteś z Bydzi to uderz do mariana, trochę otworzy Ci oczy na dobór sprzętu... :)

Skomentuj

Tak rzeczywiście marudzę już któryś raz, ale coraz więcej wiem Najpierw wymieniłem wzmacniacz z Xindaka A6 na Roksana Kany MKIII i jest lepiej. A teraz wracam do tematu kolumn Tak naprawdę moje klony nie grają źle ale brakuje basiku punktowego basiku. Dzięki za podpowiedź w sprawie mariana spróbuje z nim pogadać Dzięki wielkie POZDRAWIAM

Skomentuj

Czaruję...
        X