Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wybór kolumn na drobne imprezy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wybór kolumn na drobne imprezy

witam. Jako że zbliża sie koniec roku, i podobno koniec świata to potrzebuję kolumn. Ich zadanie to nagłośnić małego sylwestra, na ok 30 osób w niedużej sali, możliwe ze i potem inne drobne imprezy. Rozważałem zakup jakichś starszych tonsilowskich (unitrowskich)kolumn i ew np ich regeneracja. Za wiekszą kase można dostać coś pokroju ton 200. Warto pchać sie w coś takiego, da sie znaleźć coś lepszego? bede wdzięczny za linki do allegro, indywidualne propozycje na pw itp. Założenie jest jedno ma być możliwie tanio i przyzwoicie. Kolumny będą pewnie używane 1-2 do roku, na chwile obecną zasilane z uniampa, główne przeznaczenie to granie muzyki do zabawy i jakieś karaoke.
    Odnośnie budżetu, rozważę każdą propozycję najlepiej w okolicy 200zł

Ale sylwester to juz "bedzie" po koncu swiata, wiec chyba niepotrzebnie zawracasz sobie glowe :)

Skomentuj

Zamieszczone przez japycz1 Zobacz posta
      Za wiekszą kase można dostać coś pokroju ton 200.
      eeeeeeeee :blink:

to moze skoro koniec swiata to idz po kredyt i kup cos lepszego?

Skomentuj

Za stówę masz GDS 30 stx'a, nic więcej nie wykombinujesz :)

Skomentuj

to moze skoro koniec swiata to idz po kredyt i kup cos lepszego?
          Paweł, najlepiej w moim zdaniu to słowo klucz, i wcale nie znaczy że musi być te 200 i koniec, tym bardziej że rozmawiamy o używkach które też niekiedy trafiają się w okazyjnych cenach.

Shiver możesz powiedzieć coś wiecej o tym głośniku? jak sie ma taka szerokopasmówka do regenerowanych tworów unitry za podobną kasę?

Skomentuj

Paweł, najlepiej w moim zdaniu to słowo klucz, i wcale nie znaczy że musi być te 200 i koniec, tym bardziej że rozmawiamy o używkach które też niekiedy trafiają się w okazyjnych cenach.
            okazyjnie w takim budzecie to mozesz kupic altusy do regeneracji
            ton200 chodza za duuuzo wieksze pieniadze
            osobiscie bym poszukal scherzo/voyager do regeneracji

Skomentuj

wspomniałem o ton 200, bo mam pewne na oku w bardzo dobrych pieniądzach, jest tylko kwestia iż nie jestem pewny czy uda mi się je kupić tak szybko. Co myślicie o czymś takim: http://www.rzeszowiak.pl/witam-do-sp...lskiej-3146500
              Last edited by japycz1; 09.12.2012, 12:59.

Skomentuj

ogolnie mildtony OK
                ale te sa regenerowane i to raczej w nieprzemyslany sposob

Skomentuj

Czaruję...
                X