Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kolumny stereo + 2 suby

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wszystko rob sam
    co do pochylenia... im mniej wiesz tym lepiej spisz

Skomentuj

ogólnie super tylko ja i niemiecki a w zwrotnicach niema pomyłek . tzn że to nachylenie nie jest tak istotne?? wiadomo że wymiary wezmę wtedy proporcjonalne

Skomentuj

Po co ci niemiecki? Przeciez wszystko masz na rysunkach lub w cyfrach. Jak chcesz poczytac to masz translator.
        Pochylenie cos daje, ale jak nie wiesz co to roznicy przeciez nie uslyszysz :P
        A to pochylenie ci sie nie podoba czy nie wiesz jak zrobic?

Skomentuj

Racja ze zwrotką chyba sobie poradzę fakt translator, tak to pochylenie mi nie bardzo sie podoba a zrobic nie problem wszystkie maszyny do zrobienia obudowy posiadam jak wyzynarke frezarke itd. bedzie gorzej gralo jak na prosto zrobie z zachowaniem proporcjonalnosci ??

Skomentuj

Zamieszczone przez RAPER20XX Zobacz posta
            Racja ze zwrotką chyba sobie poradzę fakt translator, tak to pochylenie mi nie bardzo sie podoba a zrobic nie problem wszystkie maszyny do zrobienia obudowy posiadam jak wyzynarke frezarke itd. bedzie gorzej gralo jak na prosto zrobie z zachowaniem proporcjonalnosci ??
            Zrob proste, a pochylenie zalatwisz jednym kapciem pod frontem kolumny :>

Skomentuj

Witam ponownie wypatrzyłem takie coś z parametrów wychodzi że tak samo dobry jak ten HPA 268 NEO co o nim sądzicie gorszy jest albo przepłacony? http://www.conrad.pl/websale7/?Ctx=%...&otp1=tablink2

Skomentuj

Witam
                Bardzo proszę o pomoc w ustaleniu biegunów następujacych kondensatorów t.j.

Kon. 15,00µF 100VDC 10% ELE. NP 2 szt. 0.00 1.27 0,004 23 0.58 3.12
                MDL śr-10/ 20mm. poziomy
                Kon. 22,00µF 100VDC 10% ELE. NP 2 szt. 0.00 1.80 0,006 23 0.83 4.43
                MDL śr-10/ 24mm. poziomy
                Kon. 1,50µF 400VDC 5% MKP 2 szt. 0.00 3.94 0,008 23 1.81 9.69
                Jantzen Z-Standard śr-12/ 31mm.
                poziomy
                Kon. 0,68µF 400VDC 5% MKP 4 szt. 0.00 3.12 0,012 23 2.87 15.35
                Jantzen Cross-cap śr-13/ 19mm.
                poziomy

z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam

Skomentuj

z lewej plus a z prawej minus
                  a na drugim to z prawej plus a z lewej minus...

a na trzecim raz tu, raz tam... i tak sie ciagle zmienia do 20000x na sekunde

Skomentuj

Bardzo dziekuje ale srednio mi to pomoglo bo przeciez moge go obrocic w rece raz w lewo raz w prawo. a tak powazne to oznacza ze moge je zamontowac dowolnie niemaja biegunowosci ??

Skomentuj

BRAWO!
                      jednak potrafisz pomyslec

przeciez to elementy bipolarne - nie maja biegunowosci! nie maja poniewaz sa przystosowane do do pradu zmiennego

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                        zmiennego
                        Przemiennego.
                        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Wolałem się upewnić wiadomo pomyłki bolą po kieszeni ale bardzo wam dziękuje za pomoc :) i pozdrawiam w ta ponura niedziele

Skomentuj

Witam to znowu ja lecz nie bez powodu zrobilem te zwrotnice do tego projektu -->http://www.lautsprechershop.de/index.../mpower_en.htm w/g tego schematu jednak niemam pewnosci czy niema w nim bledu oto schemat ---> http://prntscr.com/1s2ju1 bede bardzo wdzieczny jak pomozecie

Skomentuj

a dlaczego ma byc blad?
                              i jaki blad?

Skomentuj

jedynie tego LRC na samym wejściu możesz nie montować jak nie masz wzmacniacza lampowego

Skomentuj

Czaruję...
                                X