Witam czy szanowni forumowicze zechcieliby zerknąć na poprawność montażu zwrotnicy na razie taka prowizorka ale chce zobaczyc czy poprawnie połączyłem. Rozumiem ze minus z głośników idzie na GDN
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
zwrotnica sr 71 czy poprawnie połączona?
Collapse
X
-
jest poprawnie, śmiało montuj dalej.
Zamieszczone przez ciechu Zobacz postaRozumiem ze minus z głośników idzie na GDN
Skomentuj
-
A więc wszystko jasne nosiłem się z zamiarem około 2lat na wymianę głośników do obudowy moich diy Ostinato otwory z Vify M18 idealnie pasowały do Seasa ER18 do Seasa 27TDFC nawiercić musiałem nowe wygląda ok. zmniejszyłem obudowę workami z solą:) i na razie kombinuję z rurą bas reflex ale efekt dźwiękowy to poprostu BAJKA! To co usłyszałem z moich kolumn to jest coś niesamowitego pojawił się Bas przestrzeń wysokie i średnie aż dziw że musiałem ze swoimi Ostinato tyle czasu się męczyć. Zmiany kabli, wzmacniaczy, Daca bez sensu. Każdemu polecam ten zestaw dla mnie rewelCJA
Skomentuj
-
Poprostu szukałem możliwości na polepszenie dźwięku a nie od razu zmianę zrobionych Ostinato (to nie są złę kolumny ale nie do tej muzyki która ja preferuję) Minęło parę lat i dojrzałęm do zmiany. Czyli powiela się schemat napierw kolumny póżniej wzmacniacz źródło i dalej to już szczegóły. Jak bede miał chwile wrzuce fotki POZDRAWIAM
Skomentuj
Skomentuj