Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Panele do subwoofera do subwooferów aktywnych - AudioDesign Kraków

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Trudno będzie zjechać z kosztem wykonania podobnego wzmacniacza do suba jeśli chce się wykonać go z nowych elementów. Ale jeśli ktoś ma zaplecze magazynowe " z odzysku " i całość może wykonać sam w własnym zaciszu warsztatowym , to koszt będzie niższy i jak zawsze to co najcenniejsze ..... .

Skomentuj

Nie na temat...
      Panowie, ale temat nie jest o tym czy gościu jest wiarygodny czy nie tylko o panelu, więc proponowałbym komentarze na temat tego osobnika pisać w tagu offtopic...

Skomentuj

Racja dolphin !
        Chętnie bym coś napisał na jego temat,ale strona w przebudowie a na maila nie odpowiadają...to jak chcą sprzedawać i zarabiać!?
        Jutro jak znajdę chwilę to zadzwonię i zobaczymy co mają do zaoferowania-z chęcią wziąłbym coś naprawdę mocnego,ale nie pogardzę i tym 300.

Skomentuj

Jak ktoś kupi i mi wyślę to mogę pomierzyć itp :)

Skomentuj

Nie na temat...
            Ale ja dałem tylko wam namiar - nie jestem jakiś ich konsultantem, pośrednikiem.

Z zapytaniami polecam kontaktować się osobiście na nr. TEL:888-25-00-19 lub (12)341-43-64 - Sebastian L.
            Last edited by dolphin123; 13.03.2013, 11:58.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
              Nie da się większej czcionki zrobić LS?

Skomentuj

Nie na temat...
                Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                Nie da się większej czcionki zrobić LS?
                Chodziło mi o to zeby była widoczna, ale widocznie mam za dużą roździelczość na monitorze oraz pomniejszoną do 75% stronę przeglądarkę i wyglądało to znośnie.
                Prosiłbym jednak rozmiar większą, ew pogrubioną, żeby każdy widział jak się kontaktować.

Skomentuj

Czy w tych wzmacniaczach jest przełącznik OFF/AUTO/ON? W ogóle gdzie można przeczytać o nim więcej? bo jakoś na ich stronie nic nie ma.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                    Czy w tych wzmacniaczach jest przełącznik OFF/AUTO/ON? W ogóle gdzie można przeczytać o nim więcej? bo jakoś na ich stronie nic nie ma.
                    Widzisz dolphin, a mówiłem większą czcionką bo nie widzą? Proszę o poprawę, bo ja już edytować nie mogę.

Trzeba dzwonić - ile wiem, tyle napisałem, sam czekam na odpowiedzi z ich strony.

Skomentuj

proponuje podac im link do tematu
                      niech sami oficjalnie napisza o swoich panelach

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                        Widzisz dolphin, a mówiłem większą czcionką bo nie widzą
                        Dobra dobra

Trzeba dzwonić - ile wiem, tyle napisałem...
                        A masz jeszcze jakieś inne zdjęcie tego wzmacniacza?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                          proponuje podac im link do tematu
                          niech sami oficjalnie napisza o swoich panelach
                          Już wiedzą o linku, P. Sebastian pisał iż jest obecnie w tym tygodniu sam w firmie i nie bardzo ma czas na odpisywanie, ale postara się napisać coś na forum(nie obiecuje).
                          Jak pisałem - na chwilę obecną wykonuje obowiązki sklepu, plus sam klepie stronę tak więc czasu mało. Prosi o cierpliwość.

Ja zdjęć innych nie mam, ale sądzę że się pojawią.

Skomentuj

czy coś ruszyło w sprawie tych paneli???

---------- Post dodany o 11:43 ---------- Poprzedni post o 11:35 ----------

witam
                            właśnie dzwoniłem do krakowa i powiedzieli mi ,że panele będą gdzieś w okolicy sierpnia ,że aktualnie dopracowują te panele jak i stronę na której będą opisane

Skomentuj

Pewnie cena pójdzie w górę :)

Skomentuj

No to firemka straciła na wiarygodności IMO, po pierwsze miał się pojawić jakiś wpis na forum z ich strony, a tymczasem olali temat.

Noi sierpień (ciekawe czy jak w STXie trzymają się terminów) + dopacowywują (praca kosztuje) = za pewne jak marian pisze, cena w górę.

Skomentuj

No to firemka straciła na wiarygodności IMO, po pierwsze miał się pojawić jakiś wpis na forum z ich strony, a tymczasem olali temat.
                                  Traci oj traci... Jak się dzisiaj nie odezwą do mnie, to pokażę Wam pomiary transformatora jaki do mnie od nich przyszedł.. Żal..

Skomentuj

Czaruję...
                                  X