Trudno będzie zjechać z kosztem wykonania podobnego wzmacniacza do suba jeśli chce się wykonać go z nowych elementów. Ale jeśli ktoś ma zaplecze magazynowe " z odzysku " i całość może wykonać sam w własnym zaciszu warsztatowym , to koszt będzie niższy i jak zawsze to co najcenniejsze ..... .
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Panele do subwoofera do subwooferów aktywnych - AudioDesign Kraków
Collapse
X
-
Nie na temat...Ale ja dałem tylko wam namiar - nie jestem jakiś ich konsultantem, pośrednikiem.
Z zapytaniami polecam kontaktować się osobiście na nr. TEL:888-25-00-19 lub (12)341-43-64 - Sebastian L.Last edited by dolphin123; 13.03.2013, 11:58.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaNie da się większej czcionki zrobić LS?
Prosiłbym jednak rozmiar większą, ew pogrubioną, żeby każdy widział jak się kontaktować.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaCzy w tych wzmacniaczach jest przełącznik OFF/AUTO/ON? W ogóle gdzie można przeczytać o nim więcej? bo jakoś na ich stronie nic nie ma.
Trzeba dzwonić - ile wiem, tyle napisałem, sam czekam na odpowiedzi z ich strony.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaWidzisz dolphin, a mówiłem większą czcionką bo nie widzą
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaTrzeba dzwonić - ile wiem, tyle napisałem...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaproponuje podac im link do tematu
niech sami oficjalnie napisza o swoich panelach
Jak pisałem - na chwilę obecną wykonuje obowiązki sklepu, plus sam klepie stronę tak więc czasu mało. Prosi o cierpliwość.
Ja zdjęć innych nie mam, ale sądzę że się pojawią.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaNo to firemka straciła na wiarygodności IMO, po pierwsze miał się pojawić jakiś wpis na forum z ich strony, a tymczasem olali temat.
Skomentuj
Skomentuj