Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwooferdo do 50L - H250 250W- 4ohm

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zaprojektowałem chyba ostateczny układ ścianek i wzmocnień, biorę pod uwagę jeszcze przesuniecie dolnej pułki od komory wzmacniacza, żeby uzyskać te 47l . Nie wiem jaka objętość ma głośnik,- nigdzie nie ma dokładniejszych wymiarów przetwornika...
    We wewnętrznych krawędziach przewiduje jeszcze wzmocnienia drewniane 4x4, nie we wszystkich ale będą, na pewno przy frontowej i tylnej ściance .
    Dobrze doczytałem że objętość BR też się odejmuje ?
    Teraz pytanie do kolegów;
    Czy ten układ będzie dobry? nie ma jakiś przeciwwskazań, jakieś świsty i gwizdy? między tą pionową płytą na środku, a rurą BR jest przerwa ok 8cm, miedzy rurami 10cm, od tylnej ściany do rury ponad 15cm. Czytałem że musi być przerwa nie mniejsza niż średnica BR, jest trochę nadto więc powinno być dobrze.

http://www.bikepics.com/pictures/2547489/

Jakie polecacie wymiary radiatora albo jakie Wy macie i jak ma się sprawa z temperaturami? Jeśli dobra pójdzie to będę miał radiator 33cm x 16cm x 3cm - myślę że wystarczy na ostre granie

Jeśli będzie wszystko dobrze po zmontowaniu, to będzie gotowy projekt dla potomnych :biggrin:

Skomentuj

jest OK
      tylko w tej pionowej sciance wytnij otwory...

Skomentuj

Płyty 18mm już pocięte na dniach zaczynam składanie, w przyszłym tygodniu głośnik i rury br.

Skomentuj

Czaruję...
        X