Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co kupić Scherzo 350 czy voyagery 350 a może coś innego ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    No to jest właśnie minus o którym ludzie czasem zapominają.
    Mały pokoik, nie ma basu z obecnych kolumn, co trzeba zrobić...kupić wieksze
    Jak czasem widze filmiki na YT gdzie goście maja po 4 sztuki altusów300 albo polarisów300, bujają membranami tak że aż mnie uszy od patrzenia bolą, to dziękuje Bogu że mam zdrowy rozsądek :)

Skomentuj

Właśnie mi nie podobało się w altusach to że bas pukał srednich nie było w wysoki za ostre :) chciałbym takie kolumny ktore zagrają tak głośno ale ten bas bedzie czysty srednie będą i wysokie miłe dla ucha:)

Skomentuj

No to licytuj te T+A :)

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
          No to licytuj te T+A :)
          Przecież pisane było że nie zagrają tak głośno jak a110

Skomentuj

Zamieszczone przez tata934 Zobacz posta
            Przecież pisane było że nie zagrają tak głośno jak a110
            Więc dołóż do kwoty jedno zero i wtedy pomyślimy. A na marginesie, co słyszałeś w swoim życiu oprócz altusów?

Skomentuj

Bez przesady, te Quadrale z linku powyżej dadzą podobną głośność co altusy, kwestia dać im piec ponad 100 wat.

Skomentuj

słuchałem space 86 altus 110 140 alton 80 stx pa 600 maestro skart 60 stx mx-140

---------- Post dodany o 17:44 ---------- Poprzedni post o 17:34 ----------

a może STX F-360 n wyjdzie 1000zł za komplet
                Last edited by tata934; 12.06.2013, 16:42.

Skomentuj

F360n będą odpowiednie do Twoich potrzeb będzie głośno i dużo basu też będzie. Altusa 110 to nie ma nawet co porównywać, bo to nie gra. Altusy wystaw na allegro na bank się znajdzie kupiec, który kupi ten szajs.

Skomentuj

nie słyszałem stxów, które wymieniłeś. Czyli tak jak myslałem. Nie słyszałeś jeszcze dobrych kolumn (pomijam STXy bo ich nie słuchałem). Tak więc radziłbym Ci posłuchać gdzieś u kogoś jak powinny grać kolumny, a później wyrobisz sobie zdanie na temat wymagań dźwiękowych. Aha, żeby nie było nie ma w tym żadnej złośliwości. Zaoszczędzisz pieniądze, które mógłbyś wydać i nie być zadowolonym, a i może odkryjesz coś nowego w muzyce :)

Skomentuj

Zamieszczone przez kaka22 Zobacz posta
                      nie słyszałem stxów, które wymieniłeś. Czyli tak jak myslałem. Nie słyszałeś jeszcze dobrych kolumn (pomijam STXy bo ich nie słuchałem). Tak więc radziłbym Ci posłuchać gdzieś u kogoś jak powinny grać kolumny, a później wyrobisz sobie zdanie na temat wymagań dźwiękowych. Aha, żeby nie było nie ma w tym żadnej złośliwości. Zaoszczędzisz pieniądze, które mógłbyś wydać i nie być zadowolonym, a i może odkryjesz coś nowego w muzyce :)
                      Kolego pierw musiał bym mieć gdzie przesłuchać dane kolumny, a tu jest problem.

Skomentuj

Czaruję...
                      X