Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Monitory Usher 9950T20 + 8948A

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

no zle sprecyzowalem :blushing: ale kazdy wie o co kaman

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
      No wyszło na to że głośnik się marnuje jak jest w małej obudowie (a kto by chciał mieć monitory 30L na głośniku 6"?)...
      Choć moim zdaniem tak nie jest, ponieważ przed zakupem głośnika narzucamy sobie to co chcemy uzyskać w efekcie końcowym, a nie robić tak aby "wydobyć z danego głośnika to co najlepsze".
      Myśląc tak, małe konstrukcje na 8" głośniku były by bez sensu, bo przecież "w większej obudowie ten głośnik lepiej zagra".
      Oj marian, ze skrajności w skrajność.. :) Nikt nie napisał o 30litrach i nikt nie napisał, że nie tworzymy tego co chcemy uzyskać, bo każdy robi pod siebie. Padło stwierdzenie, że w większej niż 15litrów ten głośnik zwyczajnie zagra lepiej. Dla mnie to go i możesz w 2litry wpakować jak Ci się widzi... :) Koniec kropka.. :)

Skomentuj

Nie na temat...
        Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
        Grzmi, ale brakuje jej wykopu, który w metalu po prostu musi być.
        dabyl zrobił TL nie do metalu :( Świat się skończył

Skomentuj

ogulnie dzieki za pomoc , juz zamowiłe sobie juz materiał na podłogówki

Skomentuj

Nie na temat...
            Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
            dabyl zrobił TL nie do metalu
            Bo do doom metalu, mój Mroczny Kolego. Ten gatunek stawia inne wymagania niż jakiś tam enigmatyczny "wykop" i ta konstrukcja sprawdza się w nim znakomicie :flapper:

Skomentuj

Nie na temat...
              Zwracam honory Mroczny Druhu

Skomentuj

Nie na temat...
                oj Panowie ale jeszcze nikt nie powiedział wam, że Dire Straits to nie zaden mocny rock
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                X