Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dobór kolumn do wzmacniacza Onkyo R-32, a może DIY?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Napisali inni, którzy słyszeli, musi wystarczyć :)
    Last edited by LuSzTi; 03.08.2013, 21:44.
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie na temat...
      Ok znalazłem już opinie o tym zestawie :) . Teraz tyko kwestia, miał ktoś porównanie tego zestawu do usherów 8948a+9550? Albo jakiś innych usherów? Co grało lepiej? Albo jaki charakter brzmienia prezentowały porównywane zestawy?
      Ewentualnie jeszcze kusi mnie to http://www.troelsgravesen.dk/SEAS_5INCH.htm#W15CY001 + 22TAF/G
      Obawiam się tylko czy ta kopółka nie odstaje zbyt jakościowo od exela na dole. Słyszał to ktoś kiedyś?
      Last edited by LuSzTi; 03.08.2013, 21:45.

Skomentuj

Nie na temat...
        To może inaczej - ile chcesz wydać na zestaw monitorów. Bo np mam na stanie W15CY001 i Morela ET338 i taką zwrotkę mógłbym zrobić :) Ale cena głośników to ponad 2kzł.
        Last edited by LuSzTi; 03.08.2013, 21:46.
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie na temat...
          Hmm to zależy co ciekawego usłyszę na spocie Car Audio w Dębnie Jeśli nie będę narazie inwestował w sprzęt do auta to jeśli będzie naprawdę warto to trochę mógłbym przekroczyć 2 kzł na głosniki i zwrotnice. Dla podpowiedzi powiem, że często słucham na Dynaudio focus 220 z elektroniką marantza, więc trochę osłuchany jestem.
          Czyli - warto złożyć takie monitorki na exelu i morelu? Czego mogę po nich oczekiwać?
          Last edited by LuSzTi; 03.08.2013, 21:46.

Skomentuj

Czaruję...
          X