A jak z dźwiękiem Founteka FW146 na średnicy? Obawiam się tylko czy HDS180 nie położyłby go na średnicy gdyby miał grać tylko jako średniotonowiec...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Proszę o pomoc, jaki zestaw stereo DIY 2.0?
Collapse
X
-
A może warto samemu przejrzeć dział gotowych konstrukcji, dział z projektami? I dopiero zacząć pytać? A nie oczekiwać wszystkie na talerzu...
Zamieszczone przez jamess8 Zobacz postaA jak z dźwiękiem Founteka FW146 na średnicy? Obawiam się tylko czy HDS180 nie położyłby go na średnicy gdyby miał grać tylko jako średniotonowiec...
Jak już pisałem - zestaw, który zaproponowałem to takie optimum w kategorii cena/jakość dla 3 way. Taniej nie specjalnie się da złożyć coś ciekawego.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaA może warto samemu przejrzeć dział gotowych konstrukcji, dział z projektami? I dopiero zacząć pytać? A nie oczekiwać wszystkie na talerzu...
Pozdrawiam
---------- Post dodany o 15:38 ---------- Poprzedni post o 15:35 ----------
Obiektywnie patrząc dla kogoś takiego jak ja bez doświadczenia praktycznego w akustyce ciężko ocenić jakie strojenie powinna mieć kolumna, czy przetworniki pasuję, czy zwrotnica jest prawidłowo zaprojektowana, czy obudowy mają prawidłowe rozmiary. Mogę też oglądać gotowe projekty i sugerować się wyglądem, ale czy o to tylko chodzi ? Wygląd jest jak napisałem bardzo ważny, ale nie pokazuję prawdy o zamontowanym zestawie. Ja tak to widzę.
Skomentuj
Skomentuj