Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

subwoofer na SW.STX.12.2.500.2x2.F.S.PP

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sprawdzić i tak chce, jeśli będzie źle wrócę do poprzedniej wersjo. W oz już sobie jako tako razi, poprzednio miałem aktywny magnata 300a czy jakoś tak, przy tym stx jest kolosalna różnica na jego.korzyść, liczę że br jeszcze lepiej wypadnie. Pytanie jeszcze jak on do tego visatona wypadnie

- - - - - aktualizacja - - - - -

Niestety pogoda trochę nie bardzo żeby dziś skończyć i do tego z małym pomocnikiem trochę prace się wydłużają

Skomentuj

Sub złożony, dziś trochę od rana mogłem film włączyć i jak na razie jestem średnio zadowolony, nie wiem czy strojenie za wysoko wyszło ale oz grała lepiej i niżej, brak mi głębokiego zejścia a.głośnik siedział nie dawno w oz i było lepiej. Tydzień temu skladalem 3sm i dopiero po zwiększeniu wełny i przedłużeniu portu w okoli 180mm jest lepiej. Czytałem że suba się nie tłumi ale może spróbować? Jakiś film dziś włączę i już pręty aluminiowe mam to sprawdzę niższe. Na razie jest sucho, kiedyś yamahe sprawdzałem jakiś sub za 1500zl i przy glosniejszym graniu było jak z tym stx się nie wyrabial a czego nie było przy oz

Skomentuj

Zamieszczone przez szastal Zobacz posta
        Czytałem że suba się nie tłumi ale może spróbować?
        Gdzie to wyczytales ?:???: Jak najbardziej proboj !

Skomentuj

Tylko nie zakrywaj BR od wewnatrz tym materialem

Skomentuj

Nie no tyle wiem . Właśnie zauważyłem że amplituner zrobił sobie odcięcie na 160, zmieniłem na 80, doloze trochę wełny film jakiś i się zobaczy jak jest

Skomentuj

Czaruję...
            X