Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Słuchawki, co po CALach

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No to ja polecę JVC HA-M750 , miałem kilka razy na uszach, gdyby nie ich cena - w chwili obecnej około 250zł to bym zakupił.

Skomentuj

panowie podepne sie pod temat bo mam identyczne wymagania cena 200pln muzyka prawie kazda, potrzebuje sluchawki ale douszne, glownie na silownie i na spacery, wyjscia z domu. Na codzien moje sluchawki na ktorych slucham to Ultrasone HFI 580. Tylko ich cena jest 3x wieksza niz ta do ktorej szukam teraz, ale brzmienie ich jak najbardziej mi odpowiada. Wymagania to by sluchawki podczas ruchu nie wypadaly. Niskie moga byc podbite bo czesto bedzie to ostra muzyka nakrecajaca na treningu. Da sie cos do tej kwoty wybrac? nie chcialbym by byly to dokanalowki bo od nich mnie uszy strasznie bola :/ wiem ze za ta kwote nie ma co wymagac wiele, poprostu maja przyzwoicie grac.

Skomentuj

rockitsound albo v-sonic.

Skomentuj

Do wyboru, do koloru :razz:

https://www.google.pl/search?q=sluch...w=1024&bih=495

Skomentuj

Zamieszczone przez dupek Zobacz posta
            takie rady zachowaj dla siebie.....

wybralem sennheiser pmx 70 :) pmx80 sa czesto podrabiane takze zakupilem 70tki na amazonie

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
              takie rady zachowaj dla siebie.....
              Nie ma za co.....

Mialem pmx'y i jezeli oczekujesz od nich podbitego basu jak wczesniej pisales i zeby zagraly dobrze ostra muzyke, to na tych pmx'ach tego nie uswiadczysz, gwarantuje. Rownie dobrze mozesz wybrac jakiekolwiek inne firmowe sluchawki o tego typu i bas bedzie w dalszym ciagu na podobnym poziomie (sprawdzalem wiele razy sluchawki tego typu roznorodnych firm i wielkich roznic nie ma, moze poza delikatna roznica w jakosci, ktorej podczas uprawiania sportu i tak nie odczujesz) Pmx'y zagraja troche czysciej od konkurencji ale basem Cie nie powala. Wszyscy wiemy, ze z takich malutkich przetwornikow dobrego czy chocby podbitego basu nie uslyszymy na tyle by bylo to slyszalne w warunkach do jakich zostaly stworzone takie sluchawki (sport). Dlatego podalem taki link a nie inny, bo jak dla mnie dyskusja na temat wyzszosci sluchawek tego typu dobrych firm w okolicach takiej ceny nie ma wiekszego sensu, wybor bardziej powinien byc uzalezniony od preferencji uzytkownika co do komfortu, dobrego mocowania, jakosci materialow itd
              Last edited by Spurek; 07.02.2014, 00:13.

Skomentuj

kupilem je w uk za 90pln, na silownie wystarcza :)

Skomentuj

Czaruję...
                X