Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki projekt wybrać

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki projekt wybrać

Ponieważ jest to mój pierwszy post chciałbym wszystkich serdecznie przywitać. Od pół roku czytam to forum i w końcu zdecydowalem się na zrobienie kolumn. Będą one graly w salonie 25m2. Muzyka jaką slucham to najczęściej instrumentalna np. Hans Zimmer , klasyczna jak również reggae. Ogólnie lubię dynamiczny niski a nawet bardzo niski bas. Ze względu na to ,że mieszkam w budynku to nie slucham muzyki głośno. Na podstawie opini wystawionych na tym forum wybralem ten projekt Usher 9950 + Usher 8935A TL by Hermes. Jak już się zdecydowalem na kupno przetworników to zacząłem mieć wątpliwości, ponieważ o projekcie STX.6,5 (GDN-18-140-8-AWX) TL + rózne wysokotonówki - projekt by dabyl też są dobre opinie.
    Proszę o porade, który projekt będzie dla mnie lepszy . Koszty w jakich chcialbym sie zmiescic to ok 1, 5tys. Obudowy zrobię sam , zwrotnice jeżeli będę mial projekt to też myślę ,że będę w stanie zrobić samemu. Mam amplituner onkyo tx 8050. Chyba, że macie jakieś inne propozycje projektów.

widze ze jestes z wroclawia.. w takim razie pisz na pw to sie umowimy i wpadniesz posluchac GDN 18 AWX + GDWK w TL i bedziesz mial problem rozwiazany....:)

Skomentuj

Czaruję...
    X