Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GDWK11/100 czy to jest orginal??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

GDWK11/100 czy to jest orginal??

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38166332

a o to wlasnie adres aukcji na ktorej sa sprzedawane te wysokotonowce.. sa one aktualnie trudnodostepne i to w cenach kolo 90zl a tutaj.. 50zl za sztuke.. co o tym myslicie

może ten wątek pomoże:
    http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.p...t=gdwk+allegro

Skomentuj

moze napisze cos oczywistego ale
      podrobki maja to do siebei ze wygladaja identycznie jak orginaly a co z dzwiekiem hmmm
      ja osobiscie wole dolozyc nawet 40 zł i miec orginalne z gwarancją wiem ze 40 zł to duzo ale jak mam sie martwic po mocach

glosniki na allegro czesto sa poprostu wynoszone w czesciach z fabryki i skladane w domku przez jakas osobe a po takim zabiegu kazdy glosik moze mieć inna ch-ke

Skomentuj

i tak kazdy ma inną....

Skomentuj

A ktory jest lepszy GTC 11/100 czy GDWK 11/100?

Skomentuj

To raczej te same głośniki, jednak moim zdaniem GTC powinien bardziej trzymać parametry i powinien byc bardziej powtarzalny. Dlaczego? Znamy Tonsila i wiemy jaką wage przywiązuje na export. a GTC to głośniki exportowe... chyba kazdy rozumie co mam na myśli :)

Pozdrawiam

Skomentuj

Czy wśród GDN 16/.... i 13/..... Tonsila też niektóre są eksportowe i lepiej trzymają parametry?

Skomentuj

chyba za bardzo wziales sobie to do serca co napisalem :) a co do niskosredniotonowych Tonsila na export to juz nie ma takich kopi jak GTC11<>GDWK11, na www.conrad.de mozna sobie przejrzec niektore GTC, i niektore wydaja sie byc ciekawe :)

Skomentuj

Chmmm ...znaczy to, ze lepiej kupic GTC 11/100 z Niemiec niz u nas we Wrześni GDWK 11/100?

Skomentuj

jezeli jedziesz do Wrześni po GDWK to bierz GDWK, albo lepiej juz kupić GTC niż GDWK za 50zł

Ostatnio kupiłem "okazyjnie" za 50zł w sklepie GDWK 11/100 i oczywiście okazało sie, że są bez ferro :/

Skomentuj

A czy 11/100 są najlepsze z oferty Tonsila?

Skomentuj

ja osobiscie wole tytanowki wieksza powtarzalnosc ale zrobienie do nich dobrej zwrotnicy uu to juz jest zabawa
                        sa ostrzejsze ale wg mnie i bardziej szczegółowe

Skomentuj

11/100 to podobno najlepszy stosunek jakość/cena (w tej kategorii bezkonkurencyjne)?

Skomentuj

istnieja wersje eksportowe niskotonowcow i tez maja oznaczenia GTC a najlepiej zobaczyc tu www.conrad.de :-)

Skomentuj

Kup oryginalne Tonsile nie będziesz żałować!

Nie kupujcie na Allegro! Czy głośnik za połowę ceny sklepowej jest wiarygodny? Nie! Sprzedawca nie ma pudełek, gwarancji, rachunku. One są zrobione z odrzutów, wyniesione! Popytajcie ludzi z Tonsila, albo ich znajomych, osoby które były na praktykach. Na Allegro chodzi wiele "lewych" rzeczy i jest wielu cwaniaków typu "kupię, sprzedam, podp******ę". Nie dajmy im zarobić naszym kosztem! To szara strefa i tyle. Oryginalne głośniki mają nalepkę z hologramem!

Skomentuj

Czaruję...
                              X