Witam potrzebuje poparcia kupiłem GDN20/60/3 8ohm EX, myślałem o labiryncie ale wychodzi dosyć długi, więc obudowa zamknięta myślę wstawić ten głośnik w około 60l . Obliczenia robiłem programem WinISD, ale to tylko teoria, proszę o jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam Piotr.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
GDN20/60/3 8ohm EX
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaJak podlogowa to spokojnie TL sie zmiesci, nie wiem w czym problem...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jasko627 Zobacz postaa czym wogólę polega budowa kolumny w tl jak sie ją oblicza bo wszedzie szukkam i nic nie ma
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaTo dlaczego napisales w pierwszym poscie, ze wychodzi dosc dlugi tunel, skoro nie wiesz jak to obliczyc? :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jasko627 Zobacz postana czym wogólę polega budowa kolumny w tl
Skomentuj
-
Zrobiło się zamieszanie w tym temacie, a moje pytanie ( już wiem że ten głośnik jest ch...y) w jaką obudowę zamontować? Linia jest ok ale jak już pisałem mam za małe doświadczenie i mało czasu na eksperymenty.
---------- Post dodany 25.02.2014 o 20:18 ---------- Poprzedni post 24.02.2014 o 20:48 ----------
Sprubóje zamkniętom 35L dzięki za podpowiedzi.
Skomentuj
Skomentuj