Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Hmm Co wepchać do obudowy :/ <?>

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Hmm Co wepchać do obudowy :/ <?>

hey
    Posiadam skrzynke :
    bez wytłumienia 56 L
    z wytłumieniem 43 L

maxymalna srednica otworu na głosnik 33cm do wykożystania
    co proponujecie ?? bo mam tam wepchanego pioneera Ws-ts252f i nie chodiz najlepiej :/
    chowa się przy2xLw800 :/ i chciał bym żeby fajnie schodziło :/
    więc co proponujecie ??
    z góry dzięX za pomoc :)

wepchnij tam peerlessa SLS10

Skomentuj

No no niezle pionier gorszy od dwoch Alpiardow LW800 :)

Troche zle podales ta objetosc bo wytlumienie powieksza obudowe a nie pomniejsza! Ale mozna sie domyslec ile jest tego wytlumienia wiec szacunkowa objetosc jest wieksza od tych 56litrow. Mysle ze jakis 12calowy glosnik bylby dobry lub jakis 10calowy.
      Nie napisales za ile ma byc ten glosnik gdzie ma grac i jakie brzmienie lubisz?
      Jesli chcesz najlepszy sub naswiecie to kup Beyme POWER12 moze byc tez XLS Peerlesa ale sa bardzo drogie. Dobry tez bedzie Buszmen ALX122SP albo Raveland TW3000. Z taniochy to moze byc STX 10calowy albo Alpiard XW120-nie taki tani.

Skomentuj

Ahia Pokombinuje z kasą to wsadze cośdobrego bo myslałem nad stx 12 calowym ale ale to chyba beddzie szajsko grało :/ a ja chce dobry basik :/

Skomentuj

przy twoim dotychczasowym poziomie wiedzy to wszystko co zrobisz będzie "szajsko" grało proponuje poczytać tą strone www.audiomania.prv.pl potem poczytać forum (czytać!!!! nie zadawać pytania) i mozesz zacząć myśleć o robieniu czegoś. no chyba że chcesz coś odwalić to rób od razu "na pałe"

Skomentuj

irek czemu napisales ze najlepszy sub jest na power 12?? pewnie masz taki hehe ...

Skomentuj

Bo to zaje..... glosnik tylko ze kosztuje >500zeta. Mozna powiedziec ze mnie na niego stac tylko nie mialbym kiedy jego sluchac. Moze kiedys zrobie na nim suba. Na razie lezy i sie kurzy w firmie. Do tego oczywiscie wzmak 400-500W.

Skomentuj

jeszcze mam pytanko co bylepiej pasowało z stx do tej obudowy ?? gdn 32/150/4sc czy 30/100 4 sc czy 27/150/4ss ?? mi sie daje że najlepsza by była 32 jak przerobie dude do 62 litrów?? mam racje ??

Skomentuj

Czaruję...
                X