witam buduje koledze suba na lw1200.wiem jaki to glosnik ale to jest jego wybur wiec bedzie mial to co chce.kiedys zbudowalem 2xhw1200w 160l i bylo to wilekie bum teraz nie popelnie tego bledu.czy lepeij zrobic be czy zamknieta che zeby to gralo dosc wysokim basem .70l 45hz lub 60l zamknieta tam mi wychodzi z parametrow alpharda na ile to prawdzie nikt nie wie i raczej nie che wiedziec. co sadzice che zeby chlopak mial glosno bo wkoncu na tym zarobie cosik.prosze o jakies rady?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
sub
Collapse
X
-
najlepsza do zatykania jest taka pianka jak stosuje sie do zabezpieczania sprzetu w kartonach. Trzeba tylko taka znalezc i przyciac ew skleic kilka kawalkow. Ostatecznie styropian ktory moze skrzypiec, no chyba ze styropian i skarpetka :)
Prosilbym o nie uzywanie slowa compact w stosunku do obudowy zamknietej. Tonsil wprowadzil kiedys takie bledne pojecie bo dawno temu obudowy male (compaktowe) byly tylko obudowami zamknietymi.
Skomentuj
-
Ja na szybko zatykam br jakimś starym ciuchem pod ręką :)
Skuteczne, szybkie i bez zbędnych kombinacji.
[ Dodano: 2007-11-18, 01:18 ]
Zamieszczone przez krzyhoo9Objętość obudowy ~29L. i jakiś b-r (nie wiem jak strojony) Jak myślicie, jeśli zatkam b-r to będzie lepiej :?:
Skomentuj
Skomentuj