Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Małe kolumny biurkowe do 500zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Ty jesteś z Gliwic czy będziesz studiować w Gliwicach ?

Skomentuj

Jestem z Gliwic, bede studiowac w Toruniu.

Skomentuj

Szukając nowych satelit do swojego zestawu niedawno natknałem się na takie coś, może dla Ciebie będzie dobre:
        http://olx.pl/oferta/kolumny-glosnik...tml#34582b6dd2

Skomentuj

Nie na temat...
          Zamieszczone przez TrueFaith Zobacz posta
          Jestem z Gliwic, bede studiowac w Toruniu.
          A to nic, myślałem że w Gliwicach, akurat znam te akademiki.

Skomentuj

http://allegro.pl/eltax-monitor-duzy...429437500.html robic sie nie oplaca :)

Skomentuj

To bedzie dobry wybor?
              http://olx.pl/oferta/sprzedam-totem-...9-ID6wD0P.html

Skomentuj

A słyszałeś kiedyś Totemy ?
                Pierwotny mit powstał z porównania ceny sklepowej oryginału do kompletu głośników zakupionych w Tonsilu .
                Osobiście oryginału nigdy bym nie kupił , Natomiast klon jeśli wykonany poprawnie a nie jako wariacja na temat jest już czegoś wart.
                Dla mnie brzmeniowo te głośniki są pewnym nieporozumieniem .

Opieranie się na opiniach z netu często kończy się wielkim rozczarowaniem .Dodam od siebie że posiadałem wspomniany przez autora PW3015 i był mocno przeciętny ,szybko poszedł do ludzi

Skomentuj

Utopia, to jakie inne CLONY (mogą być 100-200zł droższe w wykonaniu) byś polecił zamiast Totemów?
                  Ja na razie złożyłem jednego Totema i z dźwięku jestem zadowolony chociaż kumpel, który woli słuchać rocka powiedział że brakuje czegoś w dźwięku.

Skomentuj

No nie slyszalem. Wlasnie opieram sie na opiniach z internetow

Skomentuj

Malikowy - pytasz co bym polecił ....

NIC w tych pieniądzach .
                      Bo zadałeś pytanie co JA bym polecił . Moje preferencje brzmieniowe są inne .Kiedyś do tego sam dojdziesz . Nie ma w moim wpisie żadnych podtekstów .
                      Każdy przechodzi tą drogę . Jedni szybciej inni wolniej . Miałem u siebie w latach 80/90 całą krajową produkcję audio bo zwyczajnie miałem takie możliwości .
                      Im większa była zapowiadana nowość tym szybciej pozbywałem się sprzętu po odsłuchu a warto dodać że był to czas gdy sprzedawało się jeszcze zakupione komponenty z zyskiem !

Niestety w naszym kraju nadal pokutuje ślepe zaufanie do opinii osób obcych .
                      A przecież każda z tych piszących opinie osób ma zupełnie inne preferencje akustyczne bardzo możliwe iż skrajnie odmienne od naszych .
                      To jest powód dla którego warto zachować nieco dystansu do opini i postarać się o kontakt z interesującym nas urządzeniem zanim wydamy pieniądze .

aby nie było że ktoś sobie wyczyta między wierszami iż wieszam psy na Totemach - ja zwyczajnie celuję wiele półek wyżej bo Totem zagrał z moim sprzętem płasko bez wigoru bez wymaganej energii no i zabrakło tym małym membranom siły by tchnąć życie w pokój prawie 40 metrowy .
                      Ot i Tyle

Skomentuj

Czaruję...
                      X