Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

parę pytań :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

moim zdaniem nie gdyz ten peerless zejdzie nizej od tych stxow a nie ma potrzeby wrecz jest to tragiczny blad zeby pokrywac pasma a ten peelress sobie spokojnie poradzi i bedzie lepszy efekt a tego stxa jak cchesz to mozesz dla picu wmontowac zeby byl i wygladal tylko w osobna komore go daj :P

Skomentuj

ja jestem tego samego zdania ze ten csx zejdzie nizej i bedzia ladniej gral od tego stx... to nie ma porownania glosniki nie z tej samej klasy

Skomentuj

Jak wogule mozna łaczyć stxa z csx-em :P wyjdzie z tego kupa, nie wspominając o "uniwersalnej" zwrotnicy. Moim zdaniem csx + vifka i jest full wypas!

Skomentuj

myślicie, że sam CSX zagra na tyle dobry i niski bas, że nie będzie potrzebny już żaden typowy niskotonowiec? ani subwoofer?

Pozdrawiam

Skomentuj

uwazam ze tak basu starczy... tylko ze nie wiem czy nie przydala by sie kopulka z nizszym podzialem takim jak dt100 poniewaz przy vifie moga dostac po dupie srednie tony no i zwrotke to radze samemu zaprojektowac ewentualnie zwrocic sie do kogos o pomoc

Skomentuj

mam nadzieje że DT100 nie jest zbytnio ostry :) na aukustyku piszą, że dopasowany do CSXa to pewnie będzie dobrze razem grało...

teraz ładna prośba do kogoś kto się zna o projekcik zwrotnicy dla tych przetworników :)

Pozdrawiam

Skomentuj

dla csx'a max podzial gdzies chyma max 2-3kMz

[ Dodano: 2005-01-13, 11:24 ]
                obudowa 30l strojenie 37hz f3 bedzie cos kolo 36hz

Skomentuj

Czaruję...
                X