Projekty 3w z tego forum sa lepsze, ale te MR4 na tle innych budżetowych grają dobrze. Jak to MA, troszkę przygaszona góra, ale szczegóły są. Bas też jest, chociaż do kina warto byłoby poprzeć subem, raczej nie trzęsą pokojem. Brzmienie nie męczące, da się słuchać na dłuższą metę.
A cena fajna, 1300zł za nowe podłogówki to fajna cena.
Ale w kwocie tych 1300zł to zmieści się jedynie FX-200 z wavecorem, którego już nie ma. To samo z projektem na Founteku i Seasie/Daytonie. Ja za taką cenę chyba bym wziął. MA jak kolega zauważył, na tle innych budżetówek wypadają dobrze, do tego są to chodliwe paczki. Rozmawiałem z właścicielem salonu kiedyś i mówił że 80% tego co sprzedaje to MA i jak pyta się wśród swoich znajomych to też MA cieszy się dużym wzięciem. Dlatego przy odsprzedaży nie powinieneś mieć większych problemów. Jak Ci się znudzą to dozbierasz kasę i zrobisz dobre 3way.
Przynajmniej ja bym tak zrobił.
Jeśli to te same kolumny co grały na AS w pokoju "muzyka z komputera" (Mactel, pokój nr. 331), i były podłączone do Pioneera A-400X poprzez DAC-a (nie pamiętam jakiego), to polecam, zwłaszcza w cenie za jaką możesz je mieć, bo grało to naprawdę dobrze.
Nie jestem w 100% pewny czy to te same kolumny (zdjęcia były, ale zniknęły bo ktoś się chyba obraził...).
Skomentuj