Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

TVM Acoustics - gdzie kupic?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

TVM Acoustics - gdzie kupic?

Po pierwsze witam wszystkich. To moj pierwszy post choc tu od lat przesiaduje. Wiec jak w temacie gdzie moge zakupic ajtemsy z TVMu? Wojek gugl nie pomogl a w tym roku widze nikt juz ich nie sprzdaje. Dziekuje

Raczej tylko uzywki na znanych poratlach.

Skomentuj

Tylko uzywki lub lezaki magazynowe. Ta firma juz nie istnieje

Skomentuj

Nie na temat...
        Pytanie po co? Na pierwszą konstrukcję SCXy są ok, mam 14SCX i w tej cenie fabrycznie nowego i dobrze grającego głośnika się łatwo nie dostanie.

No chyba że sprecyzowałbyś do czego konkretnie i jaki model, może nawet nie będzie trzeba szukać przetworników, bo na TVM było kilka starych kolumn.
        Mam jedne na czymś co wygląda jak ARN188, jakością nie powalają, ale w porównaniu do "plastikowego badziewia" są dobre.

Skomentuj

Dlaczego chcesz akurat TVM ?

Skomentuj

Chcialem wykonac projekt monitorow w wiekszosci oparty na projekcie znalezionym na forum (arn 150 + arv). Badz co badz juz niewazne, szkoda. Dziekuje

Skomentuj

http://diyaudio.pl/showthread.php/24...200-8-f-a-pc-x
              i zapomnij o teslach
              o niebo lepsze pod kazdym wzgledem
              no moze basu nieco mniej w odbiorze, ale za to duzo lepszej jakosci
              tesle byly popularne 10 lat temu. nie da sie ukryc ze technika idzie do przodu

Skomentuj

Widzialem juz ten projekt, przygladne mu sie dokladniej.
                Obecnie uzywam do odsluchu tannoye mx2 + ca azur 740a i chcialbym to zastapic monitorami z duzym naciskiem na impuls, mocny kick bo tego mi w mx-ach brakuje.
                Jeszcze raz dziekuje, a i moze zaloze osobny watek dla lepszego naswietlenia sprawy

Skomentuj

No to TVM napewno lepszy nie będzie od tego co masz. Basu z TVM-ów zawsze było sporo ale raczej nie był to kick bas.

Skomentuj

Czaruję...
                  X