Temat poruszany juz wiele razy ale potrzebuje pomocy . Mam zamiar zamowic glosniki z chlopakami z Holandi stawiam na Vife albo Peerlessa na Scan speaka mnie nie stac.
Kolumny chce zrobic dwudrozne .
Kopółka jedwabna 25mm tylko ktora? Peerless to DT100 ?ale racze stawiam na jakas Vife tylko która? najbardziej mi podchodzi DX (nie jest jeszcze taka droga ).
Średnio-niskotonowy nie wiem jaki, wolalbym 16cm (badz 17 czy 18) niz 13 zeby troche basu tez bylo zastanawialem sie nad Vifa TC (niskobudzetowa seria ale troche kolumn na nich jest : audio academy, Esa,Piega ) ale kolega gipsy2 mi ja odradza .
Peerless z seri HDS dla mnie za drogi z Vfy niezla okazja jest M18WH-08-08 w Polsce 350pln a z HOlandi prawie za pol ceny .
Jest jeszcze P17WJ-00-08 tez fajnie wyglada i M17WH-09-08 a moze jeszcze inne?
Co radzicie jakie glosniki polaczyc? czekam na sugestie pozdrawiam
Kolumny chce zrobic dwudrozne .
Kopółka jedwabna 25mm tylko ktora? Peerless to DT100 ?ale racze stawiam na jakas Vife tylko która? najbardziej mi podchodzi DX (nie jest jeszcze taka droga ).
Średnio-niskotonowy nie wiem jaki, wolalbym 16cm (badz 17 czy 18) niz 13 zeby troche basu tez bylo zastanawialem sie nad Vifa TC (niskobudzetowa seria ale troche kolumn na nich jest : audio academy, Esa,Piega ) ale kolega gipsy2 mi ja odradza .
Peerless z seri HDS dla mnie za drogi z Vfy niezla okazja jest M18WH-08-08 w Polsce 350pln a z HOlandi prawie za pol ceny .
Jest jeszcze P17WJ-00-08 tez fajnie wyglada i M17WH-09-08 a moze jeszcze inne?
Co radzicie jakie glosniki polaczyc? czekam na sugestie pozdrawiam
Skomentuj