Witam. Chciałbym zmienić głośniki aktualnie posiadam altusy 110 sam zmieniałem górne zawieszenia, graja ok, ale to nie to czego bym chciał. Myślałem na początku o kupnie czegoś gotowego od stx-a np f280n bądź 360n lecz nie wiem jak to by zagrało. Posiadam wzmacniacz pioneer-a a604r, słucham głównie muzyki(dance, hip-hop, dubstep ogólnie różnej) czasami jakiś film. W kompie siedzi SB0460. Myślałem tez nad zrobieniem projektu dostępnego na forum "nowe FX200" tylko nie wiem czy będzie tam dość basu i czy dadzą rade jeśli chodzi o głośność(tez nie wiem jakby mi to wyszło jeśli chodzi o estetykę). Głośniki będą docelowo w pokoju 3,85m na 4,65m i wysokim na jakieś 3m. Ostatnio też znalazłem w necie głośniki M audio HTS-900 wiem ze to od kina domowego lecz chodzi o fronty czy dawałyby rade? Czy narazie to odpuścić i szukać czegoś innego? Co moglibyście polecić ? Mogą to być używki lecz dobrze by było gdyby to było w okolicy gdyż w ciemno nie chce kupować, wole odbiór osobisty. Z góry dziękuję za pomoc.
Edit: Zapomniałem dodać ze mam subwoofer diy na STX 27/150/4 lecz naprawdę lubię dość sporo basu czasami zwłaszcza w dubstepie itp.
Edit: Zapomniałem dodać ze mam subwoofer diy na STX 27/150/4 lecz naprawdę lubię dość sporo basu czasami zwłaszcza w dubstepie itp.
Skomentuj