Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

???Co sądzicie o tych zestawach???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

???Co sądzicie o tych zestawach???

Witam!

Chętnie poznam Wasze opinie na temat tych dwóch zestawów głośnikowych (obydwa wyposażone w dekodery DD, DTS, DPL II i wejścia cyfrowe optyczne, coaxial i analogowe stereo. Może ktoś słyszał jak grają? Ocena oczywiście pod kątem kina domowego.

1) Logitech Z-5500 z certyfikatem THX
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38675571

2) CAT (nie wiem jaki to model i co sobą reprezentuje)
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39170130

Pozdrawiam.

nie musiałeś wrzucać tu tych fotek, przeciez w tych linkach one sa!

Skomentuj

Gówno - jak wszystkie sub-sat'y (niereformowalny jestem pod tym względem i tyle ) Nawet Cabasse Baltic (nie pamiętam nazwy ale jeden z zestawów sub-sat) to dla mnie badziew

A ten THX jest wielce zastanawiający! Ciekawe czy jakość tego zestawy jest tak powalająca (ekhm) czy ktoś dużo zapłacił. Ile znakomitych urządzen elektronicznych/głośników nie dostało tego cetryfikatu bo do czegoś tam (choćby pierdoły) sie przyczepili. A tu nagle takie pierdzigłośniczki dostały. Poza tym to jakiś szczególny przypadek i nowa norma THX bo na żaden (choćby select czy pierwszy -cinema) się nie załapie. Oni znają wymagania THXu?
      N/C bo mi ciśnienie skoczy

Fotki usuń jeśli możesz bo tylko nam transfer siądzie pod koniec miesiąca :/

Skomentuj

O Logitechu Z-5500 trochę czytałem tu i tam. Też na początku uważałem, że to pewnie małe pierdziawki ale ludzie, którzy to testowali byli zachwyceni. Niektórzy nie porównywali tego mając gumowe ucho do innych temu podobnych ale do zestawów amplituner + kolumny (i to nie kolumny za kilkaset zł ale "trochę" lepsze). Podobno jeżeli chodzi o kategorię jakość/cena to nie mają sobie równych...(przy zastosowaniu do kina domowego oczywiście).

Jeżeli chodzi o CATy to nie mam pojęcia co sobą reprezentują, nie znalazłem żadnych opinii lub testów - przypuszczam, że nic specjalnego.

Jeżeli ktoś słyszał w działaniu którykolwiek z w/w zestawów, w szczególności Logitecha Z-5500, to chętnie poznam opinię. Domniemania mnie nie interesują...

Skomentuj

Czaruję...
        X