Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kolumny podłogowe ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

kolumny podłogowe ?

Witam was drodzy audiofile
    Chce uprzyjemnić sobie słuchanie muzyki oraz oglądanie filmów, zaczne od kupna karty dzwiękowej następnie myslałem o tym http://stx.pl/stx-f-200-s-kolor-czarny.html. MIeszkam w bloku i mam już suba na sls10. potrzebuje żeby kolumny były strojne podobnie jak te stx y. Pokój 18m2 Amplituner to yamaha htr 5540. samodzielne wykonanie niestety odpada. Wiem ze stx tyłka nie urwie. Chętnie kupie coś używanego, tylko nie wiem które z używanych modeli są warte uwagi, słyszałem coś o wharfedale, kolegia miał i chwalił. Fajnie jakby kolumny nie były droższe niż 1000zł. Licze na waszą pomoc

No ładnie.... pierwszy post, pierwsze zdanie i odrazu nas obrażasz :???:

A dlaczego akurat te kolumny?
    Last edited by lklukasz; 01.01.2015, 17:26.
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Patrząc pod względem cena/jakość niczego nowego w tej cenie wydaje mi się że nie ma, oczywiście nie siedząc za głęboko w temacie moge się mylić. Fajnie się prezentują (przynajmniej na foto) nie wiem tylko czym różnią się modele "f200n" od "f200ns" ;> Gdzie ja ten bas obraziłem, przepraszam zrobiłem to nieświadomie
      Last edited by michaź; 01.01.2015, 14:04.

Skomentuj

Nie na temat...

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        No ładnie.... pierwszy post, pierwsze zdanie i odrazu bas obrażasz
        Nie BAS tylko NAS
        "N" jest koło "B" na klawiaturze
        Zamieszczone przez michaź Zobacz posta
        Gdzie ja ten bas obraziłem, przepraszam zrobiłem to nieświadomie
        Chodziło koledze o stwierdzenie

Witam was drodzy audiofile
        Nie jesteśmy audiofilami przynajmniej JA
        Last edited by ploter; 01.01.2015, 14:23.

Skomentuj

Nie na temat...
          gdybyśmy nie przywiązywali większej uwagi do tego co wydobywa się z głośników raczej by nas tu nie było, coś z audiofila jednak w forumowiczach siedzi

Skomentuj

Michaź, to dlatego że audiofile słuchają wtyczek w kablach sieciowych a bezpieczniki wymieniają na złote bo im sie scena poszerza jak od Bałtyku az po Tatry...

A mu ty lubimy dobry dźwięk po prostu i zabawę :)
            Last edited by kapelli; 01.01.2015, 14:48.

Skomentuj

Domówek nie mam zamiaru urządzać. Coś subtelnego, potrafiącego ładnie pracować przy oglądaniu tv, uzupełniło sie z aktywnym slsem w jakimś filmie akcji. Żeby dawały rade jak przejde w tryb stereo i odpale hardstyle czy dnb:P Mam słabośc do damskiego wokalu. I jestem uczulony na SSSSSyczenie nadmierne nie wspominając juz o pracy zawieszenia w głośniku niskotonowym czy hałaśliwym dmuchaniu z br. Kurcze chyba sie starzeje.

Skomentuj

Michaź, to dlatego że audiofile słuchają wtyczek w kablach sieciowych a bezpieczniki wymieniają na złote bo im sie scena poszerza jak od Bałtyku az po Tatry...

A mu ty lubimy dobry dźwięk po prostu i zabawę
                Czyli jesteśmy melamanami

Rozejrzyj sie jeszcze raz ich ofercie
                Moze znajdziesz cos na awx'ach :)
                Albo te nowe na aluminiowych głośnikach sa nie wiele droższe
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No z stx'a do 1000zł to słabo, hi-end zaczyna się od 1600 za pare. Będę coś patrzył w tutejszych ogłoszeniach i w offtopie jest założony topic o ofertach godnych uwagi z allegro

Skomentuj

Czaruję...
                  X