Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

mam 2 glosniki 300W szukam optymalnego zozwiazania do subw..

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mam 2 glosniki 300W szukam optymalnego zozwiazania do subw..

mam takie dwa glosniczki i zastanawiam se jak zrobic z nich pozadny subwoofer. Ich dane znajduja się pod adresem nizej byl bym wdzieczny o mozliwie dokladne instrukcje pomogące w budowie suba (budowa skrzyni, wzmacniacza, filtry..). Dane wpisałem w WinISD i chyba sobie z tym nie poradze sam. Z gory serdecznie dziekuje.

http://kaufen.conrad.de/_t1/P?1P-9=2...acNss&z=a&src=[[kaufen.conrad.de/pa_lautsprecher_cpa-40.asp

Jak masz parametry i nie radzisz sobie z programem to najpierw sie z nim zapoznaj. Masz go np ospisane na tej stronce. Jak sie troche zapoznasz i coś tam porobisz to pokaż co z tego Ci tam wychodzi to sie dalej pomyśli i przeanalizuje.

Skomentuj

kurcze ale te głosniki to P.A jest :/ Opchjnij komus i kup normalny głosnik do domu i jeszcze wzmacniacz :)

Skomentuj

albo mi sie wydaje albo te glosniki mi wyglqdajq na estradowe ?

Skomentuj

To Ci ma grać w domu czy będzie gdzieś na estradzie? Bo jak do domu to lepiej to sprzedaj i kup za tą kase coś porządnego do domu.

Skomentuj

powiedz mi jakiejś średnicy jest ten glosnik bo po niemiecku nie fersztejen

Skomentuj

Srednica glosnika to 400mm, wysokosc 155mm. A w WinISD (0.44) wychodza mi dziwne rzeczy.
              Nie ma mozliwosci wpisania rozmiarow glosnika i po przeliczeniu podaje mi ze mam miec o pare centymetrow wieksza skrzynie od niego samego.:(
              A sprzet ma grac poki co w akademiku...:)

Skomentuj

TO JEST TYPOWY GLOSNIK NA ESTRADE.... SPRZEDAJ GO RACZEJ JE I KUP COS DOBREGO, TEG GLOSNIK NIE ZAGRA cI NISKIM BASEM NIE MA SZANS...

Skomentuj

ok dzieki....no to sprzedaje :)
                  a powiedzcie mi jeszcze ile za takie moglbym dostac? :)

Skomentuj

to całkiem niezły głosnik (przynajmniej z parametrów bo nie słuchałem to niepowiem...) - jak jest w dobrym stanie to myśle że ze 300zł mozesz za niego wziąć

Skomentuj

I juz mi sie ta cena podoba mam dwa takie glosniki i sa nowki (chyba nawet jeszcze nie podlaczane).
                      Wielkie dzieki wszystkim za pomoc!!

Jak juz je sprzedam to bede chcial zrobic jakis pozadny sub, stad moje kolejne pytanie.

Jakie głośniki polecacie, jakich firm, o jakich parametrach itp. za rozsadna cene o przyzwoitych osiagach. Poprostu subwoofer musi byc niemal "doskonaly" i ma miec kopa:)

Skomentuj

Beyma power 15 i nic cie nie przebije :)

Skomentuj

to moze jeszcze jakies propozycje?

co powiecie na
                          http://arton.info/catalog/product_in...798fe6c868d184

mam okazje wymienic a w zamian za różnicę ceny oferuje mi wykonanie obudowy i precyzyjne dostrojenie bas refleksu (sprzęt pomiarowy jest).

Skomentuj

Czaruję...
                          X