Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer Lanzar Max 10 D ST

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Subwoofer Lanzar Max 10 D ST

Witam

Postanowilem zrobic kolejny juz w moim skromnym zyciu subwoofer, wkoncu oderwalem sie od Alphard'ow i juz chyba nigdy do nich nie powroce... Wybor padl na glosnik firmy Lanzar poniewaz skusily mnie jego parametry jak i cena 250zl oraz to ze jest 2-cewkowy co pasuje do mojego wzmacniacza JVC 2x120W, na glosniku jest napisane 800W ale znajac zycie to pewnie nie prawda. Obudowa BR z pochylona przednia sciana, wykonana z plyty wiorowej 18mm, pojemnosc okolo 35 L strojenie 30 Hz, wykonczona czarnym kocem. Testy odsluchowe: w domu (pokoj 10m^2) dla lubiacych ostere granie wysmienity, schodzi bardzo nisko przy malym spadku efektywnosci jak na tak maly pokoj to i tak baaardzo nisko, szybka odpowiedz impulsowa jak na obudowe BR, swietnie daje sobie rade przy Black Music jak i przy ostrym techno; w samochodzie: powiem krotko jak ktos ma zardzewialy samochod to lepiej niech go nie kupuje bo sie autko posypie ...

Pozdrawiam, Michał

sam glosnik mi sie nie podba co do reszty poczekam na jakies lepsze fotki bo na tych duzo nei widac ale ogolnie widac ze jest to glosnik przeznacozny do odtwarzania najnizszych czestotliwosci
    moze zamiesc jakies pomiary symulacje bo jest to malo znany glosnik ale na pewno konstrukcja efektowna i orginalna gratuluje w koncu cos innego jak alphardy i obrzydzone tesle

Skomentuj

Niestety nie moge lepszych zdjec zrobic bo mam slaba (pozyczona) kamere internetowa zrobilem 35 fotek i wybralem najlepsze...

Skomentuj

troche owocowy przetwornik :)
        ale tak to spoko ..nic nowego.

Skomentuj

Zastanawiam się co jest imponującego w głośniku z napisem 800 W i resorem przypominającym oponę terenową od ZIŁA ...? Pozatym sub jak każdy na Wolumenie, troche deski i koca.

Skomentuj

No,ale zawsze Lanzar to już jakaś firma.Buda taka sobie,szczerze mówiąc wygląda jak typowo sklepowa.No,ale każdy ma swój styl.Zdjęcia by się lepsze przydały.

Skomentuj

Czaruję...
            X