Tak, tak wiem szajs itp, ale tak sie składa że moge po konkretnej taniości nabyć takie 4 przetworniki i pomyślałem o konstrukcji 2,5 way chyba, że średnich tonów kompletnie nie będzie to wtedy jeszcze średniaka sie wrzuci. Nie zależy mi na jakości, tylko na głośności. Pare znajomych sie zgłosiło czy czegoś nie skołuje, bo robią 18-stki a i na małe domówki takie kolumienki się przydadzą. Szukałem w wyszukiwarce, ale dużo nie ma. Znalazłem jego parametry w spisie, ale troche sie cykam uwierzyć, że ma on fs już przy 36 hz. a tak dobry jak zwykły lw 800 (którego mam w subie i fajnie pyka) to raczej nie jest, tak po opiniach czytałem. Więc pytanko, mierzył go ktoś ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Alphard lw 800 sx - czy ktoś to zna?
Collapse
X
-
myślę, że ma sens bo zawsze jakaś frajda ze składania paczek. Tym bardziej jeśli to nawet zagra. Dobra, póki nikt o nich nic mi nie powie, to będę liczył na parametrach "mierzonych" przez Pana "X".
A mam jeszcze jedno pytanko. CT.STX.3,5.1.250.8.N.P.PH , czy jeśli tak jak zalecają (to minimum) utne pasmo na 2,500 hz i dam tłumik 3 db to dadzą rade? wyżej raczej nie ma opcji żeby ciąć bez średniaka z tym lw . Opinie są raczej co do jakości a nie wiem czy wytrzyma nocke na sporym wysiłku.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez sztuku Zobacz postadadzą rade?Zamieszczone przez sztuku Zobacz postanie wiem czy wytrzyma nocke na sporym wysiłku.
Skomentuj
Skomentuj