Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Różnice w głośnikach GDN 30/100/11, GDN 30/100/7 oraz GDN 30/100/1

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Różnice w głośnikach GDN 30/100/11, GDN 30/100/7 oraz GDN 30/100/1

Witajcie. W moich kolumnach Alton 110 w wersji DISCO siedziały głośniki GDN 30/100/?. Nie wiem jakie dokładnie oznaczenie ponieważ jest zamazane. Chciałbym sobie kupić głośnik obojętnie jaki może być sam kosz lub caly. Zastanawiam się tylko czy w tych głośnikach gdn 30/100/7 /11 oraz /1 są jakieś bardzo znaczące różnice?

30/100/7 i 30/100/8 to te same glosniki rozniace sie kolorem kopulki (blyszczaca i papierowa)
    30/100/11 to podobno wspolczesna wersja tych glosnikow - rozni sie grubszym zawieszeniem piankowym. podobno, bo nie sprawdzilem tego osobiscie
    jezeli bylaby to prawda to wystarczy w starszych modelach zmienic zawieszenie na obecnie dostepne i mamy wspolczesna wersje 11

Skomentuj

Czyli te głośniki są podobne pod względem charakterystyki i brzmieniowo? Mam okazję nabyć 30/100/1 i zamierzam zregenerować je na oryginalnej membranie z tonsila.

Skomentuj

Zamieszczone przez userned Zobacz posta
        zamierzam zregenerować je na oryginalnej membranie z tonsila.
        a masz taka membrane?

Skomentuj

Mam na myśli membrany które sprzedają z zawieszeniem ze strony skleptonsil.pl. Już kilka posiadałem i potwierdzam że są całkowicie oryginalne.

Skomentuj

Mam okazję nabyć 30/100/1 i zamierzam zregenerować je na oryginalnej membranie z tonsila.
            Mam na myśli membrany które sprzedają z zawieszeniem ze strony skleptonsil.pl.
            ale tam brak membrany do tego glosnika!

Skomentuj

Nawet jakby były, to z sklepu online lecą chińskie części. Trochę sie wyfrajerzyli :) Wszystkie membrany błyszczące..

Skomentuj

Czaruję...
              X