Chciałbym, aby kolumny nadawały się do muzyki typu: electro, trap, dubstep itd, czyli by miały przyjemny bas. Pomieszczenia w jakich prawdopodobnie będą przebywały: 16m2 dobrze wytłumiony(z powodu sporej ilości mebli) oraz ok.30m2. Będą to pierwsze kolumny, więc nie chcę wydawać dużej sumy. Myślałem nad fx-300, ale całość przekroczyła mój budżet, aczkolwiek cały czas mam je na względzie. Zainteresowały mnie mx-140, ale w innym temacie napisali, że nie będą się nadawały do takiego użytku.
Prosiłbym, aby zaproponowany projekt był dobrze opisany (dokładne wymiary i schemat zwrotnicy oraz potrzebne głośniki były w miarę łatwo dostępne. Ważne też, aby projekt był prosty, tak by nadawał się na 'ten pierwszy raz'. Powiedzmy, że maksymalny budżet jaki mogę przeznaczyć na same głośniki (do pary kolumn) to 800zł
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi!
Prosiłbym, aby zaproponowany projekt był dobrze opisany (dokładne wymiary i schemat zwrotnicy oraz potrzebne głośniki były w miarę łatwo dostępne. Ważne też, aby projekt był prosty, tak by nadawał się na 'ten pierwszy raz'. Powiedzmy, że maksymalny budżet jaki mogę przeznaczyć na same głośniki (do pary kolumn) to 800zł
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi!
Skomentuj