Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dali 450 co zrobić z wysokimi?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Już grają u ludzi, ale każdy grzebie na własną rękę.

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
      hym...niech pomyśle ... konkretnie to sprzedać w pizdu i zrobić dobre kolumny :)
      Wiem, wiem tak myślałem że będą takie odpowiedzi. A może zastanowisz się nad tym tak serio co mogę z nimi zrobić, ja nie mam jakiś ogromnych wymagań chciałbym tylko poprawić to co zawsze było ich piętą achillesową. Poza tym jak dla mnie całkiem fajne kolumny. To nie jest pytanie jak polepszyć bas w altusach bo gwizdki już napie.....ją jak trzeba, dlatego proszę o normalne podejście do sprawy.
      Last edited by kizol666; 02.09.2015, 19:38.

Skomentuj

Ja Ci napisalem, mozesz wymienic wysokotonowke, poprawic strojenie, wytlumienie, zaprojektowac od podstaw nowa zwrotnice, tylko pytanie czy to zrobsiz sam?
        Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Zwrotnicy sam nie zaprojektuje dlatego proszę o pomoc na forum. Jeżeli chodzi o wymianę wysokotonowego to jaki proponujesz do tego zestawu?

Skomentuj

A czego brakuje na gorze? detali, dzwiecznosci? chcesz zeby gora byla jasniejsza?
            Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Tak jak pisałem kilka postów wyżej są dość wycofane przez co mało szczegółowe słychać że potencjał jest jednak detale są słabo słyszalne, chciałbym żeby góra była jaśniejsza.

Skomentuj

Czaruję...
              X