Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GŁOŚNIKI

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

GŁOŚNIKI

Witam, prosze o fachowa pomoc. Chce zbudowac sobie kolumny estradowe. Mam problem jakich glosnikow niskotonowych uzyc zeby bylo dobrze i w miare niedrogo. Interesuja mnie glosniki 15"-400Wrms lub 18"-800Wrms. Prosze o pomoc

Dodaje: kolumny maja sluzyc do naglosnienia kapeli weselnej (mini disc) itd. maja to byc przody przez ktore idzie wszystko, jesli chodzi o wzmacniacz to mam koncowke hand box'a 2x800W ktorym chce napedzic doly i 2x300W power mixer yamaha ktorym chce napedzic gorki. Odwiedzcie moze ta strone ------http://www.speakerplans.com---------------- i powiedzcie mi ktory z tych projektow warto na takie przody wybrac chodzi mi oczywiscie tylko o doly bo gorki juz mam odpowiednie. Zastanawiam sie co lepsze HORN czy SUB. Co mozecie powiedziec o glosnikach firmy MAG z ukrainy lansowanych przez PaBel'a. A moze macie jakies inne dojscie to tej firmy. Pozdrawiam

A w jakich pieniądzach zamierzasz coś zbudować??

Skomentuj

dobre by byly glosniki beymy :)

Skomentuj

No ja tez proponuje BEYME. Beyma jest THE BEST!!

Skomentuj

Głośniki estradowe charakteryzują sięwysokim SPl, dużą wytrzymałością mocową, jak kolega wyzej powiedział Beyma jest w tym dobra ale nie jest tania

sprecyzuj swoje rządania , ile masz pieniędzy na głosniki, czy to ma być subwofer czy kolumny, co chcesz tym nagłaśniać, jaki masz wzmacniacz, jakieś doświadczenie w tej dziedzinie, czy poprostu jesteś osobą którą odrazu porywa się z motyką na kombajn

tak apropo kolega wyżej wymienia Beyme ze jest THE BESt a sam pyta o STXy do włacnyh kolumn do nagłasniania imprez, to jest chyba sprzeczność

Skomentuj

Prezes, Pisze ze BEYMA jest THE BEST bo tak uważam. Nigdzie nie powiedzialem ze STX jest THE BEST czy coś takiego. Zabieram sie z robienie kolumn na stx-ach bo na lepsze nie mam hajsu!!

Skomentuj

Zamieszczone przez Prezes
              tak apropo kolega wyżej wymienia Beyme ze jest THE BESt a sam pyta o STXy do włacnyh kolumn do nagłasniania imprez, to jest chyba sprzeczność
              Pieniądze, rządzą światem panie prezesie :/

Skomentuj

Czaruję...
              X