Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rawemaster bsw104II

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Rawemaster bsw104II

Witam mam okacje zakupić takie oto cudo na głosnikach jak wyzej -objetość 25,5 l -odjąć objetość 1 głosnika -licze ok.3-4 litrów ,rurka średnica 55-60mm,długość 140mm,calość porządnie wykonana,znalazłem że pojedyńczy głośnik powinno sie stroić w 33l , aport br.prawie taki sam,czego moge oczekiwać po tym subie.Pozdrawiam
    Załączone pliki

w zyciu bym tego nie kupil.... sub z pleksy szkoda ze jeszcze neonow nie ma w srodku... <rotfl> lepiej kupic glosnik oddzielnie i zrobic suba bo to naprawde dobry glosnik... ale jak to mowia robta co chceta

Skomentuj

a za ile? pleksa moze byc.

Skomentuj

wizualnie mi się nie podoba ale ze strony akustycznej czemu nie ??

Skomentuj

Ile to kosztuje? kiedyś widziałem to na allegro i kosztowało coś kolo 400zł , jeżeli tyle kosztuje to warto to kupić chociażby dla samych głośników(cena BSW104II cos kolo 240zł), zrobisz na nich dwa suby, jeden zawsze można opchnąć

Skomentuj

Pleksa jest dosyć drogim materiałem,a pojdzie to za 380-400zł,tak temat był na allegro,pozatym chyba nie wchodze w to mam co innego na oku.

Skomentuj

A mi sie podoba tylko jaki wzmak by ruszyc dwa moze mi ktos opisac jak pracuja takie głosnik ??

Skomentuj

Czaruję...
              X