Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

praca dyplomowa SUBWOOWER

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

aaaaaaaa czy ludzie sie nigdy nie naucza..... wejdz na strone glowna masz artykuly!!!!!!!!! poczytaj dowiesz sie wszystkiego czego potrzebujesz jak bedziesz mial po tym watpliwosci dopiero wbijaj na forum!!!!!!!!

Skomentuj

jak się nieznasz to idź kopać rowy a nie za kolumny się bierzesz :P

Skomentuj

skoro już ktoś wspomniał e układach cyfrowych, to... bawił się ktoś z was procesorami sygnałowymi?? robił ktoś na przykład filtry cyfrowe??

Skomentuj

Zamieszczone przez Sound Wave
          jak się nieznasz to idź kopać rowy a nie za kolumny się bierzesz :P
          ważniak, myslisz ze wszyscy są jak ty i mają wrodzony talent. chyba po to jest forum zeby pytac, a nie tylko sie chwalic i pajacowac

Skomentuj

słuchaj to nie oto idzie ale nawet nie zadałeś sobie tyle trodo żeby coś przeczytać. myślisz że dostaniesz kawe na ławe. to w końcu twoja praca dyplomowa i chyba w tym całym interesie chodzi żebyś ty się wykazał a nie my??

Skomentuj

winISD mi nic nie mówi, bo nie znam sie na tych częstotliwosciach
              To jak ty chcesz obronić tą prace ?

Skomentuj

jeżeli ma byc te 200w i 12 cali to najlepszy bedzie którys z estradowych STX-ow...
                Kosztuja o ile dobrze pamietam właśnie w okilicach ceny którą podałeś....

Skomentuj

estradowy stx do suba?? dobre:)

Skomentuj

no właśnie o dziwo dobre moze się nadać
                    wyjdzie coś w podobie beymy power 12 - porównywalne zejście z wysokim jak na "dom" SPL (92dB)

Skomentuj

ja nie wiem wszyscy tu tylko STX-y ~!!!! przecierz to najtanszy sprzet audio na rynku i najbardziej badziewiarski !!!!

Skomentuj

dlatego ze pod względem jakośc cena wychodzi wmiare dobrze

Skomentuj

Zamieszczone przez szyszka99
                          ja nie wiem wszyscy tu tylko STX-y ~!!!! przecierz to najtanszy sprzet audio na rynku i najbardziej badziewiarski !!!!
                          skoroś taki móndry to podaj coś lepszego w takich cenach..

Skomentuj

Prawda jest taka że w tych cenach nie ma co oczekiwac cudow, estradowy stx się nada. Jak narobi troche łomotu przed komisja egzaminacyjna to napewno się spodoba he he. Komisja pewno bedzie miała drewniane uszy, więc nie ma co stawiać na jakość, zrób obudowe tak żeby jeszcze wyszło podbicie w okolicy 50-70Hz , dla większości ludzi jak coś nieżle łupie do jest dobre i nic wiecej nie potrzeba :P

Skomentuj

Ktos tu tematy odkopuje...

Skomentuj

Noo kurde to juz dawno po pracy dyplomowej, pewno subwoofer zostal juz opity(przepity)

Skomentuj

po pierwsze to nie wszyscy :P
                                  Wystarczy rzucić okiem do działu konstrukcje :P
                                  A że jest najpopularniejszy czyt. najtańszy (na równi z TVM) to konstrukcje na nim są najpopularniejsze ;]
                                  Ale widać już pewną poprawę pod tym względem ;]

Skomentuj

Czaruję...
                                  X