Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

subwoofer na stx 32.500.4

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

subwoofer na stx 32.500.4

Witam posiadam subwoofer na głośniku stx.Mam pytanie czy jak mam tunel bass reflex skierowany do góry to powinienem wygłuszyć tylna i dolną scienke?
    Last edited by smaker24; 18.11.2016, 16:11.

Wielokrotnie już przewijało się na forum, że wytłumienie to raczej sprawa indywidualna.
    Musisz potestować co Ci lepiej pasuje.

BTW - nie ten dział.

Skomentuj

Tak wiem ze to sprawa indywidualna.Ale zawsze jest mowa ze w okolicach br się nie wytłumia tylnej scianki a co jeżeli br jest skierowany d góry nie na wprost tylnej sciany?

Skomentuj

Zamieszczone przez smaker24 Zobacz posta
        Tak wiem ze to sprawa indywidualna.Ale zawsze jest mowa ze w okolicach br się nie wytłumia tylnej scianki a co jeżeli br jest skierowany d góry nie na wprost tylnej sciany?
        Wytłum ściankę za głośnikiem a dolnej za BR nie.
        Rodzaj i ilość dobierz na słuch

Skomentuj

Aha rozumiem.Czyli panel tez musze obłożyć materiałem tłumiącym?Panel jest z obudową plastikową.(tzn ma własną obudowę orginalną).

- - - - - aktualizacja - - - - -

Może być gąbka 1cm?Z jednej strony ma cieńką warstwę materiału dotykiem przypominający skaj.

Skomentuj

Zamieszczone przez smaker24 Zobacz posta
            Aha rozumiem.Czyli panel tez musze obłożyć materiałem tłumiącym?Panel jest z obudową plastikową.(tzn ma własną obudowę orginalną).

- - - - - aktualizacja - - - - -

Może być gąbka 1cm?Z jednej strony ma cieńką warstwę materiału dotykiem przypominający skaj.
            Eksperymentuje i słuchaj co się najbardziej podoba.

Skomentuj

Spoko dzięki za zainteresowanie.Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
              X